Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

CLICO България обяви началото на своята лятна CLICO Partner Sales Academy

Acta Verba


29 юли 2020 г.

CLICO България обяви провеждането на инициативата - CLICO Partner Sales Academy. Тази онлайн академия за киберсигурност ще предложи серия от търговски семинари за партньорите на CLICO в България, на които ще бъдат обяснени основните технологии за защита, за които трябва да помисли всяка организация - от адвокатската кантора и счетоводната фирма, през общината и производствените организации, до телекомите и банките.
Онлайн обученията ще бъдат безплатни за партньори на CLICO България, а кандидатстването за участие може да бъде направено тук: https://clicobg.wufoo.com/forms/m13xwo1l1dfphyw/
В рамките на инициативата компанията, в качеството си на най-големия специализиран представител на технологии за информационна сигурност и ексклузивен дистрибутор на световни марки, сред които SentinelOne, PaloAlto Networks, Check Point Software Technologies, Forcepoint, F5 Networks, Imperva, Fidelis Cybersecurity, Exabeam, Rapid7, CyberArk, SailPoint, Micro Focus, Gemalto (Thales Group), Tufin, Aruba Networks и Acronis, ще предложи обучения, свързани с техните продукти.
Темите са:
o Представяне на новата партньорска програма на CLICO България; въведение в Partner Sales Academy и презентация на най-новия технологичен партньор на компанията - Мicro Focus;
o Защита на онлайн приложения - WAF;
o Защита на крайните точки - EDR;
o Защита от изтичане на информация - DLP;
o Поведенчески анализ и събиране на логове от всички системи в организацията - SIEM & UEBA;
o Управление на привилегирован достъп и самоличността- PAM & IAM:
o Сигурност на индустриални мрежи - OT/SCADA и IoT;
o Управление на уязвимостите. Тест на устойчивост при атака. Можем ли да заблудим атакуващите?
o Автентикация на потребителите и криптиране. Управление на риска с налагане на политики за мрежова сигурност;
o Защитни стени от следващо поколение - NGFW;
o Контрол на достъпа до мрежата - NAC;
o Сигурност на базите данни - DB Security;
o Оркестрация, автоматизация и отговор на средствата ни за защита – SOAR.
Всеки семинар ще включва финален тест и ще бъде с продължителност от около час. Предвидени са и награди за тримата най-добре представили се участници, както и за участниците, включили се в по-голям брой семинари.
„Информационната сигурност е най-динамично развиващият се сегмент на информационните технологии. Бързо променящите се заплахи и навлизането на облачни технологии и инфраструктури създават една забързана динамика, която налага бизнесите едновременно да се дигитализират, да спазват регулациите за сигурност, на които подлежат, и да опазят информационните си масиви от външни влияния. Производителите на информационна сигурност се развиват със същия темп. Изкуственият интелект и автоматизацията на откриване на заплахи, както и тяхната превенция, се променят и модернизират постоянно. Нашето желание е да осигурим достъп на по-голям кръг от хора до новостите в сферата, за да повишат потенциала на тяхната киберзащита“, каза Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.
За CLICO България
CLICO България е специализиран дистрибутор за решения в областта на сигурността и изграждането на мрежи, управлението и техническата поддръжка. Част е от полската компания CLICO с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. Компанията успешно въвежда и популяризира уникални професионални решения, които впоследствие потвърждават водещи позиции в своите сегменти. CLICO присъства активно на българския пазар от 1996 г. На 28.04.2016 г. е регистрирано дружеството "КЛИКО Бългерия" ЕООД. Българският офис на CLICO се нарежда на челните места в Топ 50 ИТ компании с най-голям ръст за 2018 г., както и в класациите за дистрибутори и най-ефективни компании, част от "ТОП 100 на технологичните компании в България" на ICT Media.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ