Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Сериалът „Осмият ден“ с премиера в България ексклузивно по Timeless Drama Channel

M3 Communications Group, Inc.


14 юли 2020 г.

Хитовият турски сериал „Осмият ден“ стартира за първи път в България на 20 юли ексклузивно по ТDC (Timeless Drama Channel). Той ще предложи на публиката у нас една вълнуваща история, наситена с любов, драма и предателство, с участието на едни от най-известните турски актьори – Бурджу Бириджик („Песента на живота“), Буура Гюлсой („Дъщеря ми“, „Незабравима“, „Пепел от рози“, „Север Юг“) и Муса Узунлар („Пепел от рози“). Телевизионният канал TDC е достъпен в мрежата на Булсатком, а клиентите на оператора ще могат да се насладят на премиерния за страната сериал всеки делничен ден от 19:00 часа по канал 444 за IPTV и DTH HD, както и канал 16 за DTH SD.

Драматичната продукция „Осмият ден“ разказва историята на Бахар (Биричик), красива, млада жена с любящ съпруг и охолен живот. Тя очаква първото си дете и няма търпение да прекара остатъка от живота си със своя любим. Целият ѝ свят обаче се преобръща само за ден, когато майка ѝ Шехназ – водещ инженер в една от най-големите турски компании, умира в самолетна катастрофа. В същия ден гангстери нахлуват в дома на Бахар, за да открият секретен компютърен код, създаден от Шехназ. След като се опитва да ги спре, Бахар е простреляна и губи бебето. Обзет от вина за случилото се, единият от крадците – Озан (Гюлсой) решава да помогне на Бахар да открие истината за смъртта на майка си. След всички трагични събития, Бахар губи доверие в съпруга си и отношенията ѝ с Озан постепенно се превръща в силна любов. Междувременно Бахар печели и друг силен съюзник – бивш мафиот на име Хаяти (Узунлар). Приятелството им помага на Бехар да открие една тъмна страна от себе си, а на Хаяти да разбере, че все още има добро в него. Скоро тримата започват да разкриват престъпната конспирация, довела до убийството на Шехназ, и попадат в битка на живот и смърт.

„Осмият ден“ е само едно от многото завладяващи и вълнуващи премиерни заглавия по TDC – единствения по рода си телевизионен канал, посветен изцяло на турски драматични сериали. Каналът се развива изключително динамично, като към момента се гледа от над 5 милиона домакинства в световен мащаб и е особено популярен в Централна и Източна Европа, на Балканите и в Близкия Изток. TDC е част от богатото портфолио на SPI International/FilmBox, глобална медийна компания, която оперира 40 телевизионни канала на 6 континента.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ