Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

ЦВЕТОВОТО ИЗОБИЛИЕ НАМЕРИ СВОЯТА СЦЕНА – МАГАЗИНИТЕ НА TOMMY HILFIGER

United Partners


13 юли 2020 г.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да представи първата по рода си концептуална колекция Tommy Hilfiger Color Galore пролет 2020. Тя носи богато разнообразие от цветове за основните модели във всеки гардероб.

Color Galore за пролет 2020 е базирана на основни нюанси за сезона като жълто, розово и ментово зелено, които се присъединяват към емблематичната за марката палитра от червено и наситено синьо. В колекцията са обособени две линии – мъжка и дамска, всяка от които носи емблематичния дух на марката Tommy Hilfiger , подкрепен от свежа лятна енергия Концептуалната колекция отваря път на креативността в гардероба – благодарение на изобилието от цветове, Color Galore дава възможност на всеки да изрази своята личност и персонален стил.
Колекцията извежда на преден план модели неподвластни на времето като къси мъжки чино панталони, поло тениски, памучни ризи, дамски прави панталони, плетива и аксесоари като шапки с козирка, колани, мокасини и бански костюми. Характерното лого на Tommy Hilfiger е деликатно представено върху всеки от моделите в колекцията, за да запази усещането за минимализъм и елегантност.
Избрани модели от колекцията Color Galore са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. Посещението в магазините се случва при спазването на стриктни хигиенни мерки.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ