Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Wizz Air с 20%* отстъпка през целия уикенд

M3 Communications Group, Inc.


11 юли 2020 г.

Wizz Air, най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа и водещият авиопревозвач в България, предлага 20%* намаление за избрани полети, резервирани този уикенд. Страхотната оферта е валидна за всички пътници и без ограничения за периода на пътуване.

Ако вече мечтаете за слънце, пясък и море, сега е моментът да резервирате своята лятна ваканция. С цени, започващи само от 19.99 лв.**, днес wizzair.com е идеалното място да откриете локацията за вашата следваща отпуска на изгодна цена. Независимо дали искате да почивате сега или друг сезон, обширната мрежа на Wizz Air от България може да ви предложи чудесни опции. От прекрасни слънчеви курорти като Миконос, Аликанте, и Бари до топ туристически дестинации като Барселона, Лондон и Париж, авиокомпанията има за всеки по нещо.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 20%* е валидна единствено днес и утре за селектирани полети. Така че побързайте да се възползвате и да подарите на себе си или да изненадате любим човек с едно незабравимо пътешествие. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки клиент при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Wizz Air винаги се е стремяла да открива нови възможности за приключения на изгодни цени. Затова днес сме радостни в разгара на летния сезон да предложим отстъпка от 20%, която ще продължи през целия уикенд за избрани полети. Призоваваме българските ни клиенти да се възползват от страхотната промоция и да направят своите резервации още сега на wizzair.com! Нашите засилени мерки за безопасност пък ще ви осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия**** в Европа.“


*20% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Намалението от 20% важи за избрани полети. Тази промоция се прилага на 11 и 12 юли 2020 г. от 00.00 ч. CEST на 11 юли 2020 г. до 23.59 ч. CEST на 12 юли 2020 г. Периодът на пътуване е неограничен. Промоцията се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ. Намалението не важи за групови резервации.
**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.
***Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ