Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

За първи път Vivre анонсира летен Black Friday, с намаления до 85% на всички продукти от каталога

New Moment New Ideas


6 юли 2020 г.

Водещият онлайн търговец на мебели и дизайн за дома за Централна и Източна Европа Vivre организира летен Black Friday, за първи път в историята си. Началото на големите намаления започва още в сряда на 08.07.2020 г. в 18:00 ч.

Vivre изцяло се съобразява с желанията и нуждите на потребителите, интересуващи се от обзавеждане и дизайн, и създаде това специално Black Friday издание заради тях. Ето защо между 8-ми и 15-ти юли клиентите ще имат възможността да закупят любимите си артикули с намалениe до 85%.

Кампанията ще се отнася до всички налични категории на www.vivre.bg, включително картини на цени започващи от 16,19 лв., осветителни тела от 16,19 лв., килими от 20,23 лв., спално бельо от 40,47 лв., а също и градинска мебел от 121 лв.

„Решението да поздравим клиентите си със специално издание на Black Friday е съвсем естествена стъпка, която предприехме в следствие на повишения интерес в сегмента „обзавеждане на дома”. Повечето от нас прекарахме последните месеци вкъщи и започнахме да обръщаме повече внимание на домовете си. Vivre е компания, която е в непрекъсната връзка с нуждите на своите потребители, така че бързо организирахме и договорихме специални и изключително примамливи цени с доставчиците ни по света. Направихме го, за да дадем шанс на всички да обзаведат домовете, градините или терасите си възможно най-изгодно”, каза Юлиан Вегес, вицепрезидент на маркетинг отдела във Vivre.

„Готови сме да покрием всяко изискване. През този Black Friday ще сме все така мобилизирани и възможно най-ефективни. Въпреки немалкото транспортни рестрикции възникнали от пандемията, успяхме за кратко време да снабдим Vivre с богат набор от артикули на отлични цени. Те ще бъдат доставени бързо, без нужда от допълнително изчакване“, заяви Андрей Станеску, рекламен директор на Vivre.

Почитателите на Vivre ще имат възможност да се сдобият с мечтаните артикули на цени с намаления до 85%, без да се налага да чакат края на годината. Кампанията ще бъде активна за всички 9 държави, където Vivre оперира: Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция.

Допълнителна информация за летния Black Friday може да откриете на:
https://www.vivre.bg/info/blackfridayОще за Vivre:
Vivre е водещ онлайн търговец в индустрията на дизайна на дома и декора, основан през 2012 г., опериращ в 9 държави в Централна и Източна Европа - Румъния, България, Унгария, Словакия, Словения, Чехия, Хърватия, Полша и Гърция. Повече от 150 000 отделни артикула в секторите мебели, декорации и аксесоари от 1000 различни бранда са достъпни от уебсайта и мобилните приложения на компанията. Приети и изпълнени са над 4.8 милиона поръчки, които са доставени на повече от 820 000 различни клиенти. Vivre ежедневно предлага хиляди нови продукти на тези, които сами искат да бъдат дизайнери на домовете си.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ