Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Шведският аутдор специалист Fjallraven с ново онлайн трекинг събитие

United Partners


29 юни 2020 г.

Fjallraven подновява стрийминг преживяването за своите фенове, с нов трекинг епизод! Този път компанията ще ни отведе в Дания, с нов преход, който ще стартира на живо в социалните канали на бранда, както и на уебсайта на Fjallraven Classic, на 1-ви юли от 12:00 CET (13:00 местно време за българските зрители).
Тази пролет, шведската марка Fjallraven реши да помогне на своите фенове да съпреживеят усещането от похода на открито, въпреки, че в много държави, груповите разходки в природата все още не са възможни. Затова компанията стартира Fjallraven Classic TV – онлайн предаване, заснето от гледна точка на треккър. Fjallraven Classic TV пренася дигитално зрители от цялото земно кълбо до местата на известните походи Fjallraven Classic. Вторият епизод стартира на живо в сряда, 1ви юли на и ще бъде достъпен от 12:00 CET (13:00 местно време за българските зрители) на уебсайта на Fjallraven Classic. Този път, трекингът ще се проведе в Дания – цели 75км през тревисти хълмове, тъмни гори и по протежение на бреговата ивица, в местността Ohavsstien.
Първото издание на Fjallraven Classic TV вече се излъчи от 27 до 29 май 2020 г. и обхвана 57 км от криволичещи пътеки през полета и гори, по хребети и езера, над хълмове и тревни площи на красивия регион Allgau в Германия. Феновете, които са го пропуснали, могат да го гледат на YouTube канала на Fjallraven.
Оригиналната концепция на преходите Fjallraven Classic е лансирана през 2005 г. с цел да насърчи повече хора да пътуват в шведските планини. С течение на годините това се развива до събитие, в което всяка година взимат участие над 2000 от цял свят, прекосявайки 110-километровата отсечка на Kungsleden от Nikkaluokta до Abisko с всичко необходимо в една раница на гърба си. Събитието се разраства бързо - концепцията на Fjallraven Classic също.
Само няколко години по-късно събитието се разраства, от Швеция до Дания, след това до САЩ през 2016 г. През 2017 г. Fjallraven Classic вече се провежда на четири различни места по света, когато към Швеция, Дания и САЩ се присъединява Хонконг.
За 2020 г. Fjallraven си постави за цел да развие допълнително Fjallraven Classic , провеждайки го в повече страни и континенти от всякога досега с допълнителни събития, планирани за Германия, Великобритания, Китай и Южна Корея. Марката получи невероятна обратна връзка от световната трекинг общност и билетите бяха разпродадени бързо.
Но 2020 г. се оказа особено сложна година в много отношения и с голяма тъга Fjallraven трябваше да отмени събитията в Германия, Дания, Великобритания, САЩ, Китай и Швеция поради пандемията от Covid-19.
В този момент е необходимо творческо решение, което да даде възможност на хората да се наслаждават на красивите пейзажи на Fjallraven Classic. Поради тази причина Fjallraven създаде уникална дигитална поредица от онлайн трекинг събития, за да внесе поне малко от изживяването на Fjallraven Classic в живота на хората, където и да се намират.
Вторият епизод е планиран за 1-4 юли 2020 г., с начален час отново 13:00 ч. местно време за българските зрители (12:00 ч. CET), и ще отведе почитатели на походите от целия свят на дигитално пътуване в Дания, на поход от 75 км през тревисти хълмове, тъмни гори и по протежение на бреговата ивица.
Така че вземете компютъра си, опаковайте раницата си и се настройте за уникално трекинг преживяване, донесено директно във вашия дом от екипа на Fjallraven Classic.
Гледайте епизодите на живо на classic.fjallraven.com
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ