Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Resideo въвежда гама висококачествени продукти за питейна вода под името Braukmann

Action Global Communications


26 юни 2020 г.

Рол, Швейцария, 25 юни 2020 г. – Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), водещ глобален доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт и безопасността, днес обяви, че oтново въвежда марката Braukmann за гамата си висококачествени продукти за вода.

Промените отразяват усилията на компанията за изграждане на марката Resideo. Новото име ще бъде видимо за потребителите в Европа от юни.

Първите продукти, които ще бъдат пуснати в продажба под името Braukmann ще бъдат за питейна вода - клапани за намаляване на налягането (PRV) и филтри за вода. Името на марката ще се появи също така върху някои продукти за хидравлични отоплителни системи, като например балансиращи вентили.
Resideo придобива компанията Braukmann през 1980 г., като по този начин получава и натрупания от нея 75-годишен опит на европейския пазар за питейно водоснабдяване, благодарение, на който става известна с доказаната си надеждност. Продуктите за питейно водоснабдяване могат да бъдат намерени в повече от 18 милиона домакинства и са получили доверието на над 100 000 монтажници.

В допълнение на това, Resideo продължава да работи над различни иновации и в момента представя на потребителите безоловни модели на някои свои продукти. С вече познатите надеждност и ефективност, тези по-нови продукти допълнително увеличават ползите за околната среда.

Марио Моура, управляващ директор „Продукти и решения“, за Европа, Близкия изток и Африка, споделя:
„Този ход е още една крачка в правилната посока на нашето вълнуващо пътуване с Resideo. Повторното въвеждане на името Braukmann в нашата добре позната продуктова гама за питейна вода показва една различна, но също толкова важна част от нашето наследство, с която се гордеем, и ни дава възможност да споделим това с нашите клиенти."За Resideo
Resideo е водещ световен доставчик на продукти и решения в областта на домашния комфорт, безопасността и отоплителните системи, предназначени предимно за жилищна среда. Създадена въз основа на 130-годишно наследство Resideo присътства в повече от 150 милиона жилища, като всяка година инсталира 15 милиона системи. Компанията продължава да обслужва повече от 110 000 изпълнители, чрез водещи дистрибутори, в това число собствената си компания ADI Global Distribution, която изнася продукти в повече от 100 страни от повече от 200 складови обекта по целия свят. Resideo е оценена на USD 4.8 милиарда, а в компанията работят общо 13,000 работници в целия свят. Повече информация за Resideo можете да намерите на страницата www.resideo.com.

За контакт:
Моника Дейвидсон
Старши мениджър “Комуникации“, за Европа, Близкия изток и Африка
Телефонен номер: +441245 772 983
e-mail: monica.davidson@resideo.com
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ