Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

МАГАЗИНИТЕ НА TOMMY HILFIGER ОТВОРЕНИ ОТНОВО!

United Partners


20 май 2020 г.

Магазините на Tommy Hilfiger в България са отворени отново от 18ти май. Всички нови колекции са налични и специални отстъпки очакват почитателите на марката. Поредица от стриктни мерки ще бъдат следвани, за да се осигури безопасността и здравето на служителите и клиентите в магазините.

Tommy Hilfiger с радост приветства своите почитатели обратно в магазините! Новите колекции за сезон Пролет 2020 са налични и очакват феновете на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall, за да отпразнуват заедно предстоящото лято.
Безопасността и здравето на служителите в магазина и клиентите остава основен и най-значим приоритет. При отварянето на магазините, поредица от стриктни мерки за здраве и безопасност, съобразени с регулациите наложени от българското правителство, се съблюдават, за да се подсигури възможно най-безопасното връщане в света на TOMMY HILFIGER.
Всеки от магазините разполага със следните материали, за да бъдат клиенти и служители максимално информирани и защитени.
- Инструкции за Здраве и Безопасност са поставени на видими места в магазините за лесен достъп и запознаване с новите процедури.
- В магазините се допуска ограничен брой хора. Това е допълнително разяснено с табели на входа и стикери, оказващи точния брой.
- Дистанция от 2 метра е задължителна за всички служители и клиенти. Табели и стикери в магазините и на касите допълнително указват необходимото разстояние, което трябва да се спазва.
- В пробните не се допускат двама клиенти едновременно. Екипът в магазина дезинфекцира пробните след всяко използване.
- Безконтактните плащания са препоръчителни. Плащания в кеш продължават да се приемат, но при завишени хигиенни мерки, които изключват нуждата от физически контакт.
Магазините на Tommy Hilfiger в България са отворени от понеделник, 18 май 2020 г. Марката празнува това с отстъпки до -30% за своите феновете. Tommy Hilfiger се вълнува да те посрещне отново в магазините!
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ