Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Аномалии на естествената пирамида край Минерални бани

PReporters


25 януари 2020 г.

Група изследователи се натъкнаха на аномалии на естествената пирамида край Минерални бани, които не могат да бъдат обяснени като природни феномени. Възможно ли е това да се приеме като неоспоримото доказателство, че тези структури не са дело на човешка ръка? Те забелязват необяснима мистерия, която изглежда потвърждава, че истината за пирамидите не е поредната измислица.
Те засекли поредица от звуци на върха на пирамидата от противоположната страна на „Гарваница”. Пред новинарска агенция, звуков инженер участвал в експедицията твърди, че се е натъкнал на необясними аномалии в пирамидата. Той направил електромагнитни, свръхзвукови и инфразвукови записи на пирамидата. Според него това, което е открил е напълно необяснимо. Има очевидна връзка между електромагнитната и свръхзвуковата радиация на върха пирамидата и подземните тунели. Така той потвърждава, че под нея съществуват тунели, които са един и същ обект – те са едно цяло.
Данните от анализите сочат, че въпросната пирамида е на около 29 000 години (+/– 400 години). Установено е, че “ултразвука“, който излъчва пирамидата пристига с честота от 9,3333 Херца, която достига до 28 3000 килохерца. Нещо повече, енергийните измервания показват, че нивото на йонизация съдържа в себе си 43 000 негативни йони, което е с 200 пъти по-високо от средната концентрация. Това означава, че подземните камери излъчват топлина. Тестовете потвърждават, че не се наблюдават нива на “негативна радиация“ по скалите на Хартман, Къри и Шнайдер.
Възможно е пирамидата и целия комплекс Гарваница” да са един от най – удивителните древни монументи, построени от една отдавна изчезнала цивилизация, населявала териториите на днешна Европа преди 30 хиляди години.
Това, което предизвиква смут в съзнанието е, че пирамидата край Минерални бани има най-точната ориентация на планетата – с отклонение 0 градуса, 0 минути и 0 секунди. Изключителната прецизност на тази структура съвпада с тази на пирамидата в Гиза, която се намира на пресечната точка на паралела и меридиана и разделя планетата на четири равни части.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ