Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Две холивудски комедии с премиера по каналите на FilmBox

M3 Communications Group, Inc.


13 януари 2020 г.

13 януари 2020 г., София. Тази седмица зрителите на FilmBox ще имат възможността да се насладят на две американски комедийни класики – „Специална доставка“ ("Special Delivery") и „Психотерапия“ ("Anger Management"). Първият филм ще се излъчи този вторник, 14 януари, от 11:00 ч. по FilmBox Extra HD, а вторият – в събота, 18 януари, от 22:00 ч. по FilmBox Plus.

„Специална доставка“ разказва историята на Максин Картър (Лис Еделстайн) и Алис Мари Кантуел (Бренда Сонг). Максин е един от най-добрите куриери и откакто дъщеря ѝ умира в автомобилна катастрофа, тя винаги е в движение. Този път тя има работа с бизнесмен от Китай, който има специална доставка за нея – неговата дъщеря Алис. Веднага щом кацат в Америка обаче, Максин усеща, че нещо не е както трябва. Скоро тя осъзнава, че бащата на Алис има проблеми с китайското правителство и дъщеря му е в опасност. Публиката може да проследи обратите на приключенията на Максин и Алис този вторник от 11:00 ч. по FilmBox Extra HD.

„Психотерапия“ е популярен комедиен филм с несравнимите актьори Адам Сандлър и Джак Никълсън. В центъра на историята е Дейв Бъзник (Адам Сандлър), който работи във фирма за дрехи за домашни любимци, а дразнещият му шеф често си преписва заслуги за работата му. Дейв има любяща приятелка, която обаче, е най-добра приятелка с бившия си. Животът му става още по-сложен след недоразумение по време на полет, в резултат на което съдът постановява Дейв да тръгне на терапия за управление на гнева. Той е оставен в ръцете на д-р Бъди Райдел (Джак Никълсън), който пък има необикновени начини за лечение на своите пациенти. Динамичното дуо не само ще разсмее публиката, но и ще засегне темата за някои важни житейски уроци. Зрителите могат да се насладят на комедията тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Plus.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ