Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

LG ПРЕДСТАВЯ НОВО ПОКОЛЕНИЕ ПЕРАЛНИ МАШИНИ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

All Channels Communication Group


10 януари 2020 г.

Перална машина с награда от CES Innovation използва AI и Advanced
грижа за тъканите за осигуряване на ненадминато удобство и бързина

ЛАС ВЕГАС, 08 Януари 2020 — На CES®, LG Electronics (LG) представи най-модерната си иновация в прането, използваща изкуствен интелект, за да предостави прецизно пране за оптимални резултати. Носител на награда CES за иновации през 2020 г., новата перална машина LG ThinQ ™ разполага с двигател със захранвано от изкуствен интелект директно задвижване ™ (AI DD), заедно със захранваната от AI услуга за активно обслужване на клиенти.

AI DD пералнята надгражда 20 години напредък в новаторския мотор Direct Drive на LG, което осигурява както ефективност, така и ефикасност. Новата пералня на LG не само изчислява обема и теглото на всяко пране, но също така използва из-куствен интелект и усъвършенствани сензори за идентифициране на типовете плат при всяко зареждане. Използвайки технология за дълбоко обучение, уредът сравнява тази информация с повече от 20 хиляди точки от данни, свързани с използването на пералнята, за да програмира оптималната настройка на цикъла на пране за най-добри резултати, подобрявайки почистването и удължавайки живота на дрехите с 15 процента. *

Най-интелигентната пералня на LG е в състояние да разпознае тениски и панталони (различни от спално бельо, деликатни тъкани и други комбинации от плат) във всяко зареждане на пералнята и програмира цикъла, за да използва персонализирани движения, температури и време за оптимално пране. Новата функция на ezDispense на LG, удобна за потребителя, премахва елемента на познаване при дозировката на почистващия препарат, като автоматично добавя точното количество течен перилен препарат и омекотител за плат, персонализирани за всяко пране в оптимални моменти по време на цикъла на измиване за подобрени резултати. А що се отнася до сушенето, новата функция на LG Smart Pairing автоматично изпраща оптималната настройка на сушилнята за всяко пране директно към съвместимата сушилня LG за най-добри резултати всеки път.

Интелигентната перална машина може да се свърже с Amazon Alexa чрез мобилното приложение ThinQ на LG, за да предоставя известия, когато прахът за пране намалява. Клиентите могат да дадат възможност за попълване на Amazon Dash чрез приложението за автоматично подреждане на предварително избрани консумативи, като почистващ препарат и омекотител за тъкани, за да се доставят до вратата им.

За допълнително подобряване на изпирането, пералня AI DD поддържа LG Proactive Customer Care - интелигентно решение за обслужване на клиенти, което използва напреднала технология за изкуствен интелект, за да достави спокойствие и по-голямо удовлетворение на клиентите, заедно с подобрена производителност и дълготрайност на продукта. Услугата може незабавно да предупреди потребителите за потенциални проблеми, преди да се появят, да ускори ремонтите, когато са необходими, и да предложи полезни съвети, за да могат клиентите да поддържат LG уредите в най-добро състояние.

В допълнение към функциите, задвижвани от AI, новата LG пералня предлага допълнителни удобства, които помагат да се спести време на потребителите и да се осигурите отлична производителност:

• TurboWash ™ 360 използва мощни струи за обграждане на дрехи от множество ъгли, така че почистващият препарат може да проникне дълбоко в тъканите за цялостно почистване за по-малко от 30 минути, дори за голямо количество дрехи;
• 3D Multi Spray изстрелва струи вода в пет различни посоки едновременно за бързо разграждане на твърдите петна;
• LG TWINWash ™ спестява време с два барабана. Компактната шайба на LG SideKick измива отдолу, докато голямата се справя с по-големи товари отгоре.

„С нашите иновативни технологии за пране и базирана на изкуствен интелект платформа за обслужване на клиенти, ние сме сигурни, че нашата пералня с AI DD ще надмине всички очаквания на потребителите“, каза Дан Сонг, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Тази перална машина поставя нов показател за удобство с по-големия си капацитет и персонализирано пране.“

След дебюта си на CES, новата перална машина с голям капацитет на LG ще се появи в Северна Америка през първата половина на годината с последваща наличност и на други пазари.

Вижте новата пералня AI DD и още много иновативни продукти на щанда на LG (# 11100, Централна зала, Конгресен център в Лас Вегас) по време на CES 2020 от 7 до 10 януари. Следете за други интересни съобщения за CES от LG в социалните медии, като използвате # LGCES2020.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ