Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Новият LG PuriCare™ 360° пречиствател за въздух с нов по-малък и практичен дизайн

All Channels Communication Group


19 ноември 2019 г.

LG Electronics (LG) увеличават портфолиото си с пречистватели с най-новия PuriCare™ 360°, който е по-малък за по-лесна и практична употреба. С едва 36 см. в диаметър и 59,7 см. висок, той може да се помести дори в най-малкия офис, хол или спалня, без да пречи на дизайна на стаята.

360° пречистване

Средата на живот става все по-задушаваща и по-задушаваща, заради силно замърсения въздух. LG PuriCare™ 360° осигуряват чист въздух, дори през зимата, когато е трудно да проветряваме. Благодарение на цилиндричната си форма, пречиствателят работи в 360-градусов диапазон. В допълнение, модерният и семпъл дизайн може да се съчетае с интериора на всяка стая.

Въпреки по-малкия си формат, новият пречиствател има всички функции като по-големия си предшественик, което включва Clean Booster-а, който се намира най-отгоре на устройството. Той му помага да почисти праховите частици от възхуха 74% по-бързо.

Здраве за цялото семейство

Има твърде много замърсители на въздуха, които не очакваме, дори у дома. LG PuriCare™ 360° успешно филтрира 6 вида замърсители и 5 често срещани вредни газове, благодарение на трите си нива на защита. Първото ниво премахва големите прахови частици, благодарение на специализираните филтри – премахва коса, косми, памучни и вълнени влакна и много други. Второто ниво е HEPA филтър, който спомага за отсраняването на алергени, прах и 99% от най-фините частици. Последният филтър се стреми да премахне агентите, които предизвикват миризми. Всеки от тези филтри работи, за да осигури чист въздух за цялото семейство.

ThinQ™

За още по-практична употреба, новият пречиствател е снабден с дистанционно и дори може да се управлява, когато сте извън дома чрез LG ThinQ™, както всички умни устройства на LG. Единственото, което потребителите трябва да направят е да свържат LG PuriCare™ 360° към ThinQ™ приложението в техния смартфон. Така могат да пускат пречиствателя преди да се приберат, да настройват таймери, да проверяват качеството на въздуха, да получават известия, да използват функцията Smart Diagnosis™ и много други. С LG PuriCare™ 360°, потребителите ще могат да проверят качеството в дома си и да активират пречиствателя, независимо къде се намират и така у дома им въздухът да е чист постоянно.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ