Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

КОЛЕКЦИЯТА TOMMYXLEWIS ЗА ЕСЕН 2019 ВЕЧЕ Е В БЪЛГАРИЯ!

United Partners


30 октомври 2019 г.

Новата капсулна колекция TommyXLewis за есен 2019, създадена от дизайнера Томи Хилфигър и британският пилот във Formula One и световен посланик на марката – Люис Хамилтън, вече е достъпна и в България. TommyXLewis създава алтернатива на тенденциите и представя модели устойчиви във времето.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната мъжка колекция TommyXLewis за есен 2019, в магазина на марката в Paradise Center, София. Превърналата се в емблематична за бранда колаборация с петкратния световен шампион на FIA Formula Onе – Люис Хамилтън, е своеобразен сблъсък между класическия американски стил и съвременната улична мода. С палитра от черно, бяло, бежово, тъмно синьо и дълбоко наситено бордо, колекцията обогатява стила на съвременния градски мъж, като в същото време не изневерява на емблематичния почерк на американския дизайнер. Логото „LH” този път е по-минималистично, но отново съчетава характерния за Tommy Hilfiger американски флаг с инициалите на британския състезател.

Колаборацията между Люис Хамилтън и Томи Хилфигър се е доказала в годините съвместна работа като много успешна, но те не искат да спират до тук. Стилните модели от колекцията за този сезон са подкрепи от ред висококачествени и екосъобразни материи. Органичният памук и рециклираният пух (Re:Down®) са в основата на ключовите модели в колекцията. С това решение Томи Хилфигър и Люис Хамилтън дават алтернатива на трендовете с класически устойчиви във времето дизайни.


Капсулната колекция TommyXLewis за есен 2019 е вече налична в магазина на Tommy Hilfiger в Paradise Center.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ