Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Конференцията Turkish Airlines Corporate Club събра представители на туристическата индустрия от цял свят

M3 Communications Group, Inc.


9 октомври 2019 г.

9 октомври 2019 г., Истанбул. Конференцията Turkish Airlines Corporate Club, провела се на 8 октомври в Истанбул, е едно от най-важните корпоративни събития в областта на туризма. Turkish Airlines, авиокомпанията, която лети до повече държави от всяка друга, е домакин на форума за 4 път и събра заедно експерти от сферата, които дискутираха, дебатираха, споделиха и обмениха опит и ценна информация.

Над 1200 специалисти от 75 държави се срещнаха в Истанбул, за да отпразнуват тазгодишната тема на събитието – „10 години Turkish Airlines Corporate Club“. Илкер Айджъ, председател на борда на директорите и изпълнителния комитет на Turkish Airlines, откри конференцията, която бе модерирана от Арън Хасълхърст от BBC. В програмата се включиха още водещи имена от туристическата индустрия, включително Селесте Хедлий, журналист с редица отличия и автор на бестселъри.

Тази година Turkish Airlines започна нова глава в своята история като глобална авиокомпания. През април 2019 г. превозвачът се премести в своя нов дом Летище Истанбул. Новият хъб е с капацитет да обслужва 200 милиона пътници, предлага иновативни и повече съоражения, които дават и по-голям потенциал за развитие на операциите на авиокомпанията. Turkish Airlines разполага с една от най-младите флотилии в Европа и следва плана си тя да включва 400 самолета до 2021 г. Доставката на 6 нови 787-9 Dreamliners тази година позволи на авиокомпанията да разшири още повече полетната си мрежа. Някои от новите дестинации през 2019 г. са Шаржа, Маракеш, Порт Харкур, Бали, Поант Ноар, Луксор и Мексико Сити. През декември ще бъдат пуснати полети и до финландския град Рованиеми, административен център на Лапландия.

Идеята на Turkish Airlines Corporate Club е да предостави на корпоративните клиенти най-доброто от турското гостоприемство, като се ангажира да им предложи и редица предимства чрез своята лоялна програма. Вземайки предвид, че времето е от ключово значение за пасажерите, Turkish Airlines Corporate Club предоставя максимална гъвкавост при резервацията на билети, използването на ексклузивните салони на Летище Истанбул и предимства преди качване на борда, като по-голям позволен багаж, например. На борда членовете на клуба могат да се насладят на отличните продукти и услуги на превозвача. Пътуващите бизнес класа могат да се възползват от ексклузивните хоризонтални легла, безплатен WiFi и услугите на т. нар. „летящи готвачи“, предлагащи кетъринг от най-висок клас.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ