Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

TOMMY HILFIGER И ЛЮИС ХАМИЛТЪН ПРЕДСТАВИХА СЪВМЕСТНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ ЗА ЕСЕН 2019 В МИЛАНО

United Partners


18 септември 2019 г.

Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, обяви, че дизайнерът Томи Хилфигър и Люис Хамилтън, петкратният световен шампион на FIA Formula One, разкриха съвместната си колекция TommyXLewis за есен 2019 г. на уникално събитие TOMMYNOW TommyXLewis в Милано. Единственото по рода си представяне се проведе на 16ти септември, в навечерието на Миланската седмица на модата, в емблематичния клуб Società del Giardino. Събитието акцентира върху сблъсъка на две творчески сили, сливайки модната стрийт-стайл вибрация на Люис с типично американската същност на Tommy Hilfiger. Колекцията беше акцентирана благодарение на динамично представяне: разнообразни по външност модели бяха подредени на многостепенни платформи, а срещу тях бе изградена система от огледала, създаващи илюзия за безкрайност.

Към Томи Хилфигър и Люис Хамилтън се присъединиха повече от 500 гости, включително медии, инфлуенсъри и известни личности, на историческата локация Società del Giardino, близо до емблематичната катедрала Дуомо в Милано. На входа гостите бяха посрещнати от флуоресцентна светлинна инсталация „TOMMYNOW“ в модерен и античен готически шрифт, която контрастираше с историческата архитектура на сградата. Навлизайки в неокласическия двор, модернистични конструкции, в цветовата палитра на марката - червено, бяло и синьо, в комбинация с логото на колекцията „LH“, осветяваха традиционните каменните колони. В първата стая историческите полилеи контрастираха с анимираните стени в неоново синьо и червено, показващи логото на колекцията „LH“, допълнени от сияещи подсветки. Гостите имаха възможност да развихрят въображението си в огледална стая „Selfie Mirror Room“, в която бяха поставени големи червени и сини огледални екрани, подредени в полукръг, както и графити с флуоресцентни детайли, разкрити под черна светлина. В пространството, наречено „Digital Clash Room“ посетителите можеха да се потопят в света на TommyXLewis, с кадри от кампанията на колекцията TommyXLewis за есен 2019 г., излъчени на 5,2-метров висок светодиоден екран, подреден във формата на 360-градусов петоъгълник, отново в контраст с историческите кристални полилеи.Звуковите илюстратори, композитори и продуценти MODE-F изпълниха сложни саундтрак композиции преди и след представянето на колекцията. Вечерта беше закрита с ексклузивно изпълнение на GRAMMY-номинираният американския рапър Pusha T.

„Историческата архитектура на Милано, слята с младата и динамична енергия на града, наистина съумя да изрази духа на моята колаборация с Люис този сезон“, каза Томи Хилфигър. „Невероятната реакция към колекцията продължава да надхвърля очакванията ни. Обичам да виждам как феновете изразяват своята индивидуалност чрез нашите дизайни. "

„Този сезон е свързан с сблъсъка на два различни свята – класическия американски почерк на TOMMY и моят по-модерен градски стил. “ обясни Люис Хамилтън. „Колекцията TommyXLewis за есен 2019 наистина съчетава нашите две креативни гледни точки. Това беше още едно вълнуващо и вдъхновяващо приключение и се почувствах направо сюрреалистично докато представяхме резултата по време на тази невероятна вечер в Милано. Благодаря на всички фенове за тяхната постоянна подкрепа и нямам търпение да видя как ще стилизират колекцията, за да я направят наистина своя. "

Колекцията TommyXLewis за есен 2019г. ще бъде достъпна на българския пазар от 29ти октомври в магазина на марката в Paradise Center, София.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ