Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

ALL CHANNELS СТАРТИРА НЕЗАВИСИМА МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ НА ПАЗАРА

All Channels Communication Group


10 септември 2019 г.

All Channels Communications Group, най-голямата независима българска комуникационна група, обяви старта на новата медийна агенция - Connected. Тя ще бъде петата самостоятелна агенция в рамките на компанията. Управляващ директор на новооснованата агенция ще бъде Александър Гагов, който се присъединява към екипа с над 20 години опит в областта на медиите и стратегическото позициониране на водещи международни и локални компании и марки.
“Медийният бизнес съществува в групата ни от близо 10 години като звено в рамките на All Channels|Advertising. Прецизното медийно таргетиране винаги е било част от интегрираните комуникационни решения, които сме предоставяли на нашите локални и международни партньори. Connected е логична стъпка в нашето стратегическо развитие. Вярвам, че с Александър Гагов и дългогодишния ни медиен директор Гергана Петрова, ще можем да предоставим на клиентите си още повече не само по отношение на обслужване, но и като качество и резултати“, сподели Александър Дурчев, основател и главен управляващ директор на All Channels Communication Group.
„С All Channels се познаваме отдавна, покрай съвместната ни работа по клиенти през годините. Радвам се, че се присъединявам към екипа в такъв амбициозен момент – развитието на независим медиен бизнес. Вярвам, че мотивацията на екипа е много висока, в агенцията има чудесни професионалисти и хора. Освен това, сред партньoрите на групата са едни от най-големите и активни брандове на пазара, а дългосрочните взаимоотношения с тях са отлична основа за успешен съвместен бизнес.“, сподели Александър Гагов, управляващ директор в Connected.
Клиентите, за които новата агенция вече предлага пълно медийно обслужване, са микс от международни и локални компании в различни сектори на бизнеса – бързооборотни стоки, напитки, услуги, ритейл и козметика.
„През последните години медийният екип натрупа значителен опит и експертиза, като реализира проекти в широко портфолио от клиенти, което ни дава основа да продължим развитието си като самостоятелна медийна агенция“, коментира Гергана Петрова, медиа директор в Connected.
“Като част от една успешна група от силни агенции, като All Channels, в ДНК-то на Connected е заложено намирането на решения, основани на синергията между творчески, медиа, PR, диджитъл, BTL идеи и стратегии”, допълни Александър Гагов. “В същото време медиа агенцията ще заложи на високи стандарти и практики, за да предложи максимално ефективно медийно планиране и купуване за своите настоящи и бъдещи партньори.”
Александър Гагов
Опитът му включва над 7 години на позицията заместник управител на една от най-големите медиа агенции у нас - MediaS Com, където е бил отговорен за медийните комуникации на водещи световни рекламодатели като Procter & Gamble, Загорка, Novartis и ОББ. Преди това, в продължение на 7 години, той заема различни мениджърски позиции в Мтел/А1, където отговаря за създаването и развитието на отделите за Медиа планиране и Управление на рекламни кампании в периода на бърз растеж на телеком бизнеса в България. Опитът му включва и позицията Медиа Директор в MPG и Universal McCann, където започва кариерата си в рекламата. Александър е ангажиран в развитието на рекламната индустрия у нас като член на Медийната комисия на БАКА и Етичната комисия към НСС, както и на журитата на EFFIE България, Euro EFFIE, Dubai Lynx и ФАРА.
Гергана Петрова
20 годишен опит в сферата на медиите, рекламата и медиа планирането. От 7 години е част от екипa на All Channels като медиа директор. Работи за развитието и позиционирането на редица клиенти като Philips, AVON, Discovery, KEN, Meggle, dm, Florina, Froneri, EKO, Zaharni Zavodi, Ficosota, UNICEF и други. Преди това Гергана 12 години е част от екипа на Икономедиа като рекламен мениджър на в. Капитал и заместник директор „Реклама“ на Икономедиа. Сред основните й клиенти са компании като Ford, Volvo, Hyundai, BMW, VW, Postbank, Unicredit Bulbank, Mtel, Technopolis.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ