Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

LAVAZZA ИЗБРА СОФСТОК ЗА НОВ ДИСТРИБУТОР НА МАРКАТА ЗА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР

Chapter 4


17 юли 2019 г.

Lavazza и „Софсток“ ООД подписаха споразумение, определящо Софсток ООД като новия изключителен дистрибутор на италианската марка за кафе за България от 15 септември 2019 година.

Договорът обхваща дистрибуцията на продуктите на Lavazza у нас в каналите за търговия на дребно, хранителните услуги, сектора за обслужване на офиси (Office Coffee Service) и вендинг автомати. С подписването на това споразумение започва нов етап от развитието на марката в България с цел увеличаване на броя на потребителите на Lavazza във всички сегменти, чрез по-фокусиран и целенасочен пазарен подход, иновации и нови продукти. Партньорството между двете дружества отразява бъдещия план за растеж на италианската марка в България, която е важен пазар за бранда.

„Много сме щастливи да започнем отново нашето сътрудничество с такъв надежден, професионален и стабилен партньор в България, какъвто е „Софсток ООД“. България е стратегическа държава за нас и ние ще засилим бизнес активностите си тук с по-директен подход в маркетинга и изграждане на солидни партньорства с местни експерти в кафе бизнеса. Мисията на Lavazza, световен премиум бранд, е да популяризира автентичния опит на италианското кафе по целия свят и във всичките му форми, конкурирайки се във всички категории и канали с качество, което е в основата на всичко, което правим: качество“ – заяви Мауро Мантовани, глобален главен търговски директор на Lavazza Group.

"Софсток" е познат като стабилен партньор с дългогодишен опит в категория „Кафе“, а също и в каналите за търговия на дребно и хранителните услуги, като портфолиото на компанията включва редица големи международни марки. Инвестирайки в структурата на дистрибуцията си и използвайки своите бизнес стандарти за най-високо професионално ниво, „Софсток“ ще даде възможност на Lavazza да реализира амбициозния си подход на българския пазар. Италианската марка, която е една от водещите за кафе в света, присъства на българския пазар повече от 27 години и заема водеща позиция на пазара у нас.

„Щастливи сме да подновим бизнес партньорството си с Lavazza и сме уверени, че въз основа на нашата добра практика досега, заедно ще постигнем още по-големи резултати в бъдеще." – сподели Мирослав Печев, собственик на „Софсток” ООД.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ