Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Дискордиа е 13-тата най-голяма транспортна компания в страната

M3 Communications Group, Inc.


11 юли 2019 г.

11 юли 2019 г., София. Дискордиа, една от най-иновативните и бързо развиващите се транспортно-логистични компании в страната и Европа, за поредна година зае челно място в класацията „Капитал 100“. Компанията достигна до 13-тата позиция сред най-големите компании в категория „Транспорт“ и бе отличена за най-динамично развиващата се сред конкурентите на пазара.

Отличното класиране на Дискордиа тази година е 4 позиции нагоре спрямо миналата, като една от причините е непрекъснатия ръст, който компанията бележи последните години. Само през 2018 г., например, приходите на дружеството са се увеличили с 40% и достигат до 128 млн. лв.

За първа година Дискордиа влиза и в топ 300 на най-големи компании в България в класация на в. Капитал – „Капитал 100“ (К100) и също така заема 37-о място в категорията „Топ 50 по ръст на приходите“, от всички 300 най-големи компании в страната.

Друго ключово отличие, което компанията получи е позиционирането й в топ 10 в категория „Прогнози за 2019 г.“. Там Дискордиа заема 8-а позиция сред всички, обявени за компании с най-голям потенциал за растеж през 2019 г.

„За нас присъствието в тази класация е огромно признание за усърдната работа и усилията, които полагаме всеки ден. През последните годините компанията ни устойчиво поддържа ръст на приходите в порядъка на 40%. Заслугите за този постоянен и стабилен растеж се дължат главно на разрастваща се флотилия, постоянното увеличаване на екипа и непрестанните ни инвестициите в най-новите и високи технологии в сферата на транспорта. През тази година планираме да вложим значителна сума от приходите на компанията в иновации. Вярвам, че с общи усилия Дискордиа ще продължи да бъде лидер, налагащ високи стандарти в транспортния бизнес“, споделя Христо Христов – основател, изпълнителен директор и мажоритарен собственик на Дискордиа.

Дискордиа е обявена от в. Капитал и за най-амбициозната компания в сектора, заради мащабните си планове за разрастване до 2022 г. Компанията си е поставила за цел да стане лидер в Източна Европа и да увеличи автомобилния си парк на 1400 камиона в края на 2022 г.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ