Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

26-ият Golden Drum отново в партньорство с MSL

MSL


9 юли 2019 г.

Един от най-престижните творчески конкурси в Европа, включен и в класацията на WARC, покани MSL да поеме ролята на официален PR партньор за четвърта поредна година.

Мрежата от агенции на MSL ще отговаря за провеждането на цялостни комуникационни дейности на 15-те пазара в Централна и Източна Европа - Хърватия, България, Чехия, Финландия, Гърция, Унгария, Италия, Черна гора, Северна Македония, Полша, Сърбия, Словакия, Румъния, Русия и Турция.

По този проект MSL ще си кооперира с партньорските агенции и местните офиси на Publicis Groupe, които вече имат опит от предишните издания на фестивала. Те с нетърпение очакват да бъдат част от голямата промяна, която Golden Drum обяви. Фокусът на 26-тото издание се обръща към Creativity 4 Change.

„Щастливи сме, че можем да бъдем част от фестивала Golden Drum! С опита, който имаме, подкрепяйки предишните издания на Фестивала, очакваме с нетърпение да популяризираме още повече положителния имидж на надпреварата” - казва Зофия Бугайня-Каспейк, директор "Бизнес развитие" на MSL в Централна и Източна Европа.

Славой Жижек, един от най-публикуваните философи от началото на 21-ви век, се присъединява тази година към състава на лекторите на фестивала Golden Drum 2019.

Той е международен директор на Института по хуманитарни науки в колежа Бъркбек на Лондонския университет и изтъкнат учен в университета Кюнг Хи (Сеул), както и старши изследовател в катедрата по философия на Факултета по изкуства на Университета в Любляна.

Съчетавайки класическата немска философия с лаканианската психоанализа, неговата мисъл се движи от най-взискателните философски висоти до радикалната критика на съвременния капитализъм. Философът и културен теоретик е известен с това, че се занимава с теми в областта на психоанализата, политиката и популярната култура, подправени с провокативния му стил и отличителен хумор.

Славой Жижек ще говори като заключителен лектор в първия ден на Фестивала, който ще се проведе между 17-18 октомври 2019 г., в красивия крайбрежен град Порторож, Словения.
Сцената на Golden Drum ще посрещне около 40 международни лектори, които ще говорят за действия, които водят до положителна промяна в различни области и ще насочат фокуса към реклама за по-доброто на утрешния ден.

26-ите Golden Drum награди представят: Най-доброто от наградата Genius Loci

Local spirit групата, преименувана на Genius Loci / Local spirit е категория, която подчертава и чества отличителните култури. Най-доброто от Genius Loci ще бъде отличено за първи път от журито „ЗАЩО“ и ще бъде наградена най-добрата работа с отличителен местен дух, въведена в групата Local Spirit / Genius Loci.

Конкурсът Golden Drum все още е разделен на два основни раздела: „КАКВО“и „ЗАЩО“. Всеки от тях е разделен на групи и категории, които отразяват най-новите тенденции в рекламната и творческата индустрия: Филм, Печат, OOH (Извън дома), Аудио, Digital & Mobile, Дизайн, Иновации, Занаяти, Интеграция, Активиране, Изграждане на марка, Функционална ефективност, Съдържание, Ангажираност, Genius Loci / Local spirit и Социално благо.

Подаването на кандидатури в WARC включва конкурса, който е до 13 август 2019 г.. Тогава е и крайният срок за ранни заявки. MasterCard, партньор на второто издание на фестивала, дава възможност за още по-благоприятни цени и плащания безконтактно тази година.

КЛЮЧОВИ ДАТИ:
Краен срок за подаване на кандидатури: 13 август 2019 г., 24.00 ч.
Краен срок за подаване на кандидатури за Young Drummers Competition: 10 септември 2019 г., 24.00 ч
Ранна регистрация на делегати: 13 август 2019 г.,до 24.00 ч.
Обявяване на избраните кандидатури: сряда, 16 октомври 2019 г.
Гала церемония по награждаване на Golden Drum: петък, 18 октомври 2019 г., 20.30 ч.
Провеждане на 26-ия фестивал Golden Drum: 17-18 октомври 2019 г.

Повече за фестивала Golden Drum на www.goldendrum.com
Вижте наръчника за участие в https://goldendrum.com/wp content/uploads/2019/06/26_Golden_Drum_EntryHandbook.pdf
Достъп до регистрационната система: https://engine.goldendrum.com
Регистрация за акредитация на медиите е на адрес: https://engine.goldendrum.com/accreditation
Медийният пакет е достъпен на адрес: https://goldendrum.com/inc/uploads/2019/06/26GD_MediaKit.pdf
Медийни материали за изтегляне са на адрес: https://goldendrum.com/press/media-materialsДопълнителна информация:
__________________________________________________________________________________

За Golden Drum
Фестивалът Golden Drum е създаден през 1993 г. с простата идея да се събира на едно място творци от различни, тогава често определяни като нови европейски страни. Фестивалът чества Genius Loci, местния духа на мястото, както и цялостното съвършенство на творчеството. Той иска да вдъхновява и вдъхновява творческото мислене и действия за положителна промяна по много различни начини, като дава платформа, чрез своята състезателна и конгресна програма. С лозунга Creativity 4 Change Golden Drum се фокусира върху рекламата за по-доброто от утрешния ден. Фестивалът Golden Drum бе избран за една от осемте регионални награди, включени в класацията на WARC.

За MSL
MSL, част от Publicis Groupe, e една от най-големите мрежи за PR и интегрирани маркетингови комуникации в света. MSL предлага на своите клиенти стратегическо консултиране и креативен подход при създаването на кампании, като същевременно защитава интересите на своите клиенти чрез безстрашни и проницателни кампании, които ангажират множество гледни точки и холистично мислене за изграждане на влияние и въздействие. С повече от 3100 души в повече от 107 офиса по целия свят, MSL е една от най-големите PR мрежи в Европа, а също и най-бързо развиващата се мрежа в Китай и Индия.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ