Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

СВЕТОВНАТА ШАМПИОНКА АНЖЕЛИК КЕРБЕР Е НОВИЯТ ПОСЛАНИК НА LAVAZZA

Chapter 4


9 юли 2019 г.

Водещата световна компания за кафе Lavazza обяви завръщането си на тазгодишния турнир за Големия шлем и ще е официалното кафе на Уимбълдън 2019. Брандът отбелязва деветата си година на престижния шампионат с ново звездно партньорство с номер 1 в женския тенис за 2018 Анжелик Кербер и представяйки два нови вълнуващи продукта.
Германската тенисистка, която триумфира в миналогодишното издание на Уимбълдън, побеждавайки седемкратната шампионка Серена Уилямс, ще е посланик на марката по време на турнира в Лондон, включвайки се в активностите на Lavazza. Анжелик Кербер участва също и в телевизионната реклама на бранда „Повече от италианско“, разпространена в цяла Великобритания, където си партнира с други две тенис величия – Карлос Моя и Андре Агаси.
„Радвам се да се присъединя към Lavazza като техен посланик на Уимбълдън 2019. Кафето винаги е заемало голяма част от ежедневието ми, затова не е изненада, че сграбчих шанса да работя с Lavazza - марка, на която се възхищавам заради нейното качество и вкус, и която отдавна се асоциира с шампионата." – споделя Кербер.
Друг основен акцент на Уимбълдън ще е и Lavazza ¡Tierra! - колекция от фини блендове с подбран произход. Разработена съвместно с неправителствената организация Rainforest Alliance, помогнала на повече от сто колумбийски земеделски семейства да възстановят плантациите си за кафе, ¡Tierra! ще се предлага на две специално обособени Wimbledon Queue Lavazza зони - Aorangi and The Baseline Bar, както и на ново - трето място, посветено на иновативността на марката.
Шампионатът Уимбълдън започна на 1-ви юли и ще продължи до 14-ти юли 2019 г. През двете седмици на турнира 100 експертно обучени баристи на Lavazza ще сервират автентичното италианско кафе от 60 места за обслужване на 500 000 фенове на тениса. За почитателите на тениса, както на престижните терени на Уимбълдън, така и на опашките на точките за обслужване, ще бъдат сервирани класически и лимитирани кафе напитки, които да се харесат както на британската, така и международната публика.
Потвърждавайки глобалната си отдаденост към тениса, Lavazza запазва позицията си като единственият световен бранд за храна и напитки, който за четвърта поредна година си партнира с всички 4 турнира от Големия шлем – сервирайки най-продаваното италианско кафе на повече от 3 милиона тенис любители на престижното първенство Ролан Гарос, тенис турнирите US Open и Australian open, както и шампионата Уимбълдън.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ