Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Danonino със свежо ледено предложение за летните месеци

M3 Communications Group, Inc.


20 юни 2019 г.

20 юни 2019 г., София. Това лято Danonino отново ще зарадва малки и големи със специално ледено предложение. Всеки потребител ще може да закупи любимите си вкусове млечни продукти на бранда, да ги замрази и да им се наслади. Като бонус тази година с всяка закупена опаковка 4х50 г и 6х50 г феновете на Danonino ще получат уникална лъжичка от новата специална колекция, променящи цвета си лъжички при различна температура. Те са с облика на 5 различни животни: хамелеон, морско конче, полярна лисица, октопод и тихоокенска дървесна жаба. А за да предизвика любопитството на децата, Danonino разкрива и интересни факти за всяко от тези създания на опаковката на продуктите.

Продуктите от серията са в добре познатите и любими вкусови комбинации – ягода и кайсия, малина и банан, боровинка и банан, както и ягода, череша и малина. Компанията продължава дългогодишната си кампания „Кажи ДА на детската самостоятелност“ в подкрепа на активното детско развитие и има за цел да стимулира детското въображение и любознателност, докато се грижи за правилния растеж и здравословно хранене на всяко дете.

„За нас е важно както да помагаме на децата да създават здравословни навици за хранене, така и да ги вдъхновяваме да учат повече. Те са нашето бъдеще и в DANONE вярваме, че всеки етап от тяхното развитие е важен, затова и Danonino продуктите имат както забавна, така и образователна страна.“ – сподели Даниела Узунова, Изпълнителен директор на „Данон Сердика“ АД.

За DANONE в България
DANONE в България е представена от „Данон Сердика“ АД, която е лидер на българския пазар в категорията свежи млечни продукти. Мисията на DANONE като компания е да осигури здраве чрез своите продукти на възможно най-голям брой хора в целия свят. DANONE се стреми да вдъхновява здравословни и устойчиви практики в бизнеса с храни и напитки в съответствие с визията си Една Планета. Едно Здраве. (One Planet. One Health), която отразява твърдото убеждение, че здравето на хората и планетата са взаимосвързани.
Повече информация може да откриете на: www.danone.bg и www.danonino.bg
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ