Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Intracom Telecom откри дъщерно дружество в Италия

M3 Communications Group, Inc.


12 юни 2019 г.

Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, официално откри ново дъщерно дружество в Италия. Този стратегически ход е в унисон с ангажимента и твърдите планове на компанията за експанзия на нейните съвременни решения и технологии в Средиземноморския регион. Откриването беше отбелязано на 6 юни в сградата на Посолството на Гърция в Рим.

Офисът на Intracom Telecom Италия се намира в Монца, Милано, и на едно място предлага услугите маркетинг, продажби и поддръжка на пълното портфолио от услуги и продукти на Intracom Telecom Group. Това включва решения в областта на безжичния достъп и предаване, телекомуникационен софтуер, IoT продукти и решения за умен град. Централният офис на компанията се намира в Гърция, като ежегодно от централата се правят значителни инвестиции в изследователска и развойна дейност, както и в производствени и логистични съоръжения в Милано.

Джон Тенидис, Маркетинг директор на Intracom Telecom за безжични решения, коментира: „Основаването на дъщерното дружество допълнително ще засили присъствието на компанията ни на важен и бързоразвиващ се пазар като Италия – третата най-голяма икономическа сила в Европейския съюз. Intracom Telecom доставя и поддържа мрежи в Италия от 2014 г., като специализира в областта на ултра-широколентовата интернет връзка за абонати в провинцията.“

„Щастливи сме да обявим официалното откриване на Intracom Telecom Италия, което заедно с Intracom Telecom Испания, е доказателство за нашия твърд ангажимент да засилим присъствието си в Средиземноморския регион, следвайки нашия план за бизнес развитие,“ подчерта Еркол Ровида, Вицепрезидент Продажби за Пиренейския полуостров, Италия и Латинска Америка. „Вярвам, че сме на правилния път към успешното популяризиране на нашите продукти и технологии, като с представянето им на всеки нов пазар ние допринасяме за развитието му с нашите познания и експертен опит. Нашият местен екип от квалифицирани специалисти има готовност да откликне на нуждите на клиентите и да ги подготви за наближаващата ера на 5G и дигитална трансформация.“
През последните 40 години Intracom Telecom Group има натрупан опит в предоставянето на иновативни решения за безжичен достъп, като успешно развива телекомуникационните си системи и ги интегрира в множество мрежи в Европа, Азия и Африка, отговаряйки на постоянно нарастващото търсене на услуги за широколентов достъп.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ