Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Huawei P20 идва в България в ексклузивен Twilight цвят и с 64GB вградена памет, на най-изгодната за Leica камера цена от 699 лв.

All Channels Communication Group


14 май 2019 г.

На българския пазар вече е налична нова версия на флагмана Huawei P20 с двойна Leica камера, за първи път в иконичния цвят Twilight, досега запазен само за P20 Pro. Ексклузивната Twilight версия на Huawei P20 идва с 4GB RAM и 64GB вградена памет за съхранение. Атрактивната му цена от 699 лв. го превръща в най-достъпния модел с многократно награждаваните Leica камери на флагманите на Huawei, с които компанията установи нови стандарти за качество и креативност в мобилната фотография.
Смартфонът идва с 5.8-инчов HUAWEI Fullview Display и отключване с 3D лицево разпознаване, както и с наложеното предимство на Huawei по отношение на технологиите за бързо зареждне и издържливост на батериите. Двойната Leica камера притежава стабилизатор на изображението, работещ на базата на изкуствен интелект, и позволява да се направят невероятни снимки с добър фокус дори при слабо осветление и при снимане от ръка в нощен режим. Телефонът дава възможност още да се направят 960 кадъра в секунда, благодарение на функцията за видео режим Super Slow motion. Huawei P20 притежава и 24-мегапикселова селфи камера, с която всяка снимка е произведение на изкуството, независимо дали е ден или нощ. Режимът „Фото-гений“ може да идентифицира в реално време 19 различни категории сцени и обекти, за да балансира автоматично цветовете в снимката по най-подходящия начин.
Ексклузивният двусимов модел Huawei P20 64GB Twilight се предлага у нас от веригите Technomarket, Techmart, Zora, и в мрежата на A1.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ