Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Ново бирено предложение на пазара – Zatecky Hus

Ей Ем Ай Къмюникейшънс


14 май 2019 г.

„Карлсберг България“ разширява портфолиото си с нова премиална марка светло пиво Zatecky Hus с цел да разшири сегмента на чешко пиво в България.
В основата на рецептата на Zatecky Hus е световноизвестният ароматен жатецки хмел. Той се произвежда единствено в град Жатец, Северна Чехия, повече от 650 години. Уникалните му качества се дължат на изключително благоприятните природни условия на отглеждане в района на града. Те отличават сорта с неповторим аромат и вкус. Жатецкият хмел придава на пивото лек, тревист аромат с билков и земен профил и умерена горчивина, като оформя приятния вкус на Zatecky Hus.
Zatecky Hus е традиционна бира от типа „лагер“, която се комбинира добре с леки храни като пилешко месо, паста, салати, бяла риба, скара, която не е силно подправена, както и с леки бургери.
Кадри от града Жатец и чешката провинция подкрепят комуникационната кампания зад марката на национално ниво.
Zatecky Hus е на пазара от средата на месец април и се предлага в стъклени бутилки от 500 мл за многократна употреба, както и в кенове от 500 мл. Алкохолното му съдържание е 5%.

Позитивният поглед на живота:

Zatecky Hus пренася духа на чешката провинция в града, с характерните за чехите безгрижие и позитивен поглед на живота, чийто символ е Гъсокът.

Na zdravi!


Повече информация можете да откриете тук:

https://zatecky.bg/
https://www.facebook.com/ZateckyHus/
https://www.instagram.com/zateckyhusbulgaria/

За Карлсберг България
Продуктовото портфолио на компанията включва разнообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Zatecky Hus с жатецки хел от Чехия, френската Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby, лидер в своя сегмент, в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка. От 2018 година компанията включи в асортимента си и бира без алкохол, Birell в два вкуса.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ