Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Cartoon Network и Boomerang – акценти за май 2019 г.

knowbox


14 май 2019 г.

Cartoon Network:

„Ние, мечоците“ – Сезон 4
От 27 май – всеки делник от 19.10 ч.
Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като копират поведението им. Проследи техните забавни приключения в най-новите епизоди по CN!

В един от тях, Панда е съкрушен, когато научава, че Луси си има нов приятел на име Кайл. За да го развеселят, Гризли и Белия наемат лимузина и я превръщат в нощен клуб по време на едно задръстване. Когато пристигат Луси и Кайл обаче, Панда бяга и се сблъсква с някой, който му дава много интересен съвет.

Най-доброто от "Малките титани”
От 4 май – всеки уикенд от 11.45 ч.
Гледай най-добрите епизоди на „Малки Титани: В готовност!“ през уикенд маратоните, включително чисто нови специални епизоди.
Най-доброто от "Малките титани” е мини-поредица, с водещ Птицо-Бумеранг. В един от епизодите, той отброява първите 14 най-добри песни на Зверчето и Киборг от шоуто. Гледай и чуй всичките!

„Опознай поречието“
От 13 май – всеки делник от 17.00 ч.
Опознай поречието, заедно с Крейг и неговите приятели!
Правилата на околния свят не важат когато става дума за поречието. То е един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над три крепости и вело-рампи, образувайки едно своеобразно детско общество.

„Бакуган: Бойна планета“ – Сезон 1
От 5 май – всеки уикенд от 21.40 ч.
„Бакуган: Бойна планета“ е името на първия сезон от подновената Бакуган поредица.

Сезонът проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакуган. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и конкуренцията.

„ОК, Кей О! Да бъдем герои“ – Сезон 2
От 20 май – всеки делник от 15.15 ч.
Действието в „ОК, Кей О! Да бъдем герои“ се развива през футуристичната 201X-та година. Шоуто проследява главния герой Кей О и неговите усилия да се превърне в най-великия герой. Той започва работа в магазина на изключително сериозния Г-н Гар. Магазинът се намира в мола Лейкуд Плаза и там се продават принадлежности и запаси за герои.
В един от новите епизоди Денди открива, че една от картичките на Кей О има бъг и се опитва да го поправи. Вместо това те откриват начин да персонализират външния ѝ вид и това я прави голям хит в Плаза мола. Шанън започва да им завижда и използва силите си, за да поеме контрола над всички карти. При което Кей О и Денди се залавят с трудната задача да я спрат.

Boomerang:

„Новите шантави рисунки“ – Сезон 3
От 20 май – всеки ден от 18.05 ч.
Всеки епизод от New Looney Tunes се състои от кратки истории, в които Бъгс Бъни е най-ярката звезда. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам се появяват само за да го вбесяват. Някои от персонажите ще ни разкрият нови неща за себе си и ще ни покажат непознати досега свои черти. Койотът, например е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийският дявол (сега по-известен като „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност.

В един от епизодите Йосемити Сам принуждава Прасето Порки да се махне от фермата и то тръгва да търси пограничен работник, който да му помогне да си върне дома. По пътя среща Дафи, който се преструва на такъв служител и двамата заедно се опитват да се преборят с Йосемити Сам и да го поставят на мястото му.Boomerang Bingo
От 13 май – всеки ден от 15.25 ч.
Играй Bingo и се забавлявай с любимите си Boomerang герои!


Angelo Rules – Сезон 3

От 6 май – всеки ден от 17.40 ч.

Поредицата се фокусира върху 11-годишното момче Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да направят нещо, което харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения тинейджърски живот.

В един от епизодите, по прищявка на истински „глупав късмет“, Анджело изкарва най-много точки на тест за интелигентност! Айнщайн би бил много разстроен, ако беше видял как Анджело става „Директор-консултант“ за една цяла седмица.


Уикенд с „Том и Джери“
От 11 май – всеки уикенд от 11.40 ч.
Маратон с „Шоуто на Том и Джери“.

Гледай приключенията на любимата си котка и мишка всеки уикенд!
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ