Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Стартира конкурсът YOUNG LIONS BULGARIA 2019 – PR

All Channels Communication Group


25 април 2019 г.

Българската асоциация на комуникационните агенции (БАКА), в партньорство с Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), обявява началото на конкурса Young Lions Bulgaria 2019 – PR.

С подкрепата на БАПРА избраният екип ще вземе участие в 66-тото издание на най-големия и престижен международен фестивал за креативност Cannes Lions, който от 1954 година насам ежегодно събира в Кан едни от най-изявените имена в сферата на комуникациите, дизайна, маркетинга и рекламата.

В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 20 юни 1988 г.), служител на PR агенция или вътрешен PR отдел на агенция. Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, съгласно правилата за участие трябва да се регистрира в срок до 14 май 2019 г.

Регистрацията на екипите включва такса от 150 лв. - за агенциите, членуващи в БАКА или БАПРА и 200 лв. за агенциите, които не са член на БАКА и БАПРА.

На 17 май 2019 г. всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от официалния партньор на конкурса – БАПРА. Младите таланти ще трябва да демонстрират работа в екип, като имат на разположение 24 часа, за да изявят креативността си и да впечатлят журито с представянето на цялостна оригинална концепция. Журирането ще се проведе на 19.05.2019 г.

Победителите в Young Lions Bulgaria 2019 – PR ще бъдат обявени на 20 май 2019 г. Те ще имат уникалната възможност да заминат за Кан през месец юни тази година и да представят България на световния конкурс.

Очаквайте скоро допълнителна информация относно процедурата за регистрация.
Конкурсът Young Lions Bulgaria 2019 – PR се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции – официален и изключителен представител в България на „International Festival of Creativity”, обединяващ фестивалите Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx и Spikes Asia.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ