Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Ръководството на Минерални бани на представяне листата на ДПС

PR Sales


25 април 2019 г.

Кметът на община Минерални бани Мюмюн Искендер и Председателя на Общинския съвет Мехмед Лятиф присъстваха на церемонията по представянето листата на ДПС за европейски парламент в столичния хотел „Рамада”.
Листата на ДПС е водена от председателя на движението Мустафа Карадайъ и средната възраст на кандидатите в нея е около 30 г. Карадайъ беше посрещнат в залата на хотел „Рамада“ със ставане на крака, бурни ръкопляскания и скандирания – ДПС. Водещите събитието Зейнеб и Рахим от младежката организация на партията обявиха, че идват важни избори за България и ЕС и „след един месец, ще определим посоката в която да върви ЕС в следващите 10 г“. Заявиха, че в Европа няма място за „национализмите“ и , че „Европа не е създадена за да се дели на държави и нации.“ ДПС има програма за ускорен, изпреварващ растеж основани на либерални ценности. След което обявиха листата и всеки от кандидатите излизаше да се представи с две думи. Без Делян Пеевски. Той бе представен от водещите, като „утвърден политик и авторитет сред избирателите на ДПС“.
Накрая бе обявен водачът - Мустафа Карадайъ и той се качи на сцената със сълзи в очите и прегракнал от вълнение глас, което предизвика още скандирания ДПС и овации. Преди да започне речта си Карадайъ направи подарък по идея на почетния председател Ахмед Доган на певеца Орхан Мурад. „Това е едно устройство за изкуствено зрение. Смарт камера, която разчита на глас всякакъв глас, разпознава и лица“, каза Карадайъ.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ