Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Серия класически „Шерлок Холмс“ филми по Filmbox през април

M3 Communications Group, Inc.


16 април 2019 г.

16 април 2019 г., София. В два поредни четвъртъка Filmbox ще забавлява българските зрители с любими класически филми за небезизвестния Шерлок Холмс. Продукциите „Жажда за убийство“ и „Ужас през нощта“ са създадени през 1946 г. и ще бъдат излъчени по Filmbox съответно на 18 април в 20:50 ч. и на 25 април в 22:00 ч.

В „Жажда за убийство“ Шерлок Холмс е заинтригуван от необичаен случай и трябва да разгадае защо трима престъпници, един от които – опасна и красива дама, отчаяно се опитват да откраднат три съвсем обикновени и евтини музикални кутии.

„Ужас през нощта“ въвлича публиката в не по-малко заплетена история – ценен диамант е откраднат във влака от Лондон до Единбург. Когато се оказва, че това не е всичко и синът на неговият притежател е бил убит, Шерлок Холмс тръгва по следите на убиеца, който всъщност е един от пътниците.

Двете заглавия са част от серия от общо 14 филма, излезли в периода 1939-1946 г. и базирани на световноизвестните истории на Сър Артър Конан Дойл – тези за Шерлок Холмс. И в двете продукции в ролята на известния детектив влиза британският актьор Базил Ратбаун (Basil Rathbone), а неговият верен приятел, д-р Уотсън, е пресъздаден от Найджъл Брус (Nigel Bruce).
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ