Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ СЪВМЕСТНАТА СИ КОЛЕКЦИЯ С ЛЮИС ХАМИЛТЪН ЗА ПРОЛЕТ 2019

United Partners


21 февруари 2019 г.

Tommy Hilfiger,представен в България от SARKK SA, има удоволствието да разкрие съвместната мъжка колекция TommyXLewis, създадена от американския дизайнер Томи Хилфигър и петкратния световен шампион във Формула 1 и глобален посланик на марката - Люис Хамилтън. Колекцията ще бъде достъпна за всички български фенове на Tommy Hilfiger на 12 март в избрани магазини на марката в страната.

Втората съвместна колекция TommyXLewis е вдъхновена от вярата, че когато хората са заедно, всичко е възможно. Всяка от визиите в колекцията представя класическия спортен дизайн през нов ъгъл - с големи графики „CREATE X UNITY”, ярки розови и лилави цветове, както и преливащи бои, вдъхновени от смелия уличен стайл в Лос Анджелис. Логото "LH" представлява комбинация от минималистичен дизайн и емблематичния флаг на Tommy Hilfiger, заедно с инициалите на британския състезател. TommyXLewis стъпва върху богатото наследство на марката и надгражда с вдъхновение от спортните влияния, уголемените силуети и естествените материи, като например органичен памук. Мъжката колекция за пролет 2019 съчетава модното настроение на Люиз Хамилтън и класическата американски стил на Tommy Hilfiger по начин, който може да бъде подходящ за всеки. Колекцията включва облекло, обувки, аксесоари, бельо, бански костюми и чорапи. Тук можете да намерите електронния ни каталог: http://tommy.digitaldialogues.nl/swipebooks/2019-02-11_th_sp19_TommyXLewis%20Lookbook/За SARKK
SARKK SA, основан през 1998 г., е ексклузивен вносител на Tommy Hilfiger за България, Гърция, Кипър, Румъния, Албания, Македония и Молдова. Продуктите на Тоmmy Hilfiger се предлагат в магазините на TOMMY HILFIGER в The Mall, Serdika Center и Paradise Center в София.
Целта на SARKK SA винаги е била насочена към здравословния и стабилен растеж и продиктувана от ценностите на корпоративната социална отговорност. Това я прави една от най-сигурните корпорации в индустрията и спомага за нейния постоянен растеж, като успява да задоволи нуждите и на най-взискателните клиенти.
Портфолиото на Tommy Hilfiger се състои от спортни облекла за мъже, жени и деца, обувки, спортни екипи (за голф, плуване и плаване), бельо, пижами, чанти, аксесоари, слънчеви очила, парфюми, часовници, аксесоари за дома и спално бельо.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ