Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Intracom Telecom представя силно и иновативно портфолио на MWC Barcelona 2019

M3 Communications Group, Inc.


11 февруари 2019 г.

11 февруари 2019 г., Атина, Гърция – Intracom Telecom, световен доставчик на телекомуникационни системи и решения, се присъединява отново към най-голямото събитие за мобилни технологии в света – MWC Barcelona 2019, което ще се проведе от 25 до 28 февруари в Барселона, Испания. По време на четиридневния форум компанията ще представи на щанда си 7B50 в зала 7 нова гама от безжични системи за достъп и мрежи, както и най-модерни решения от сферата на виртуализираните Wi-Fi услуги, AI за мрежовa сигурност и приложения за умни градове.

Intracom Telecom ще демонстрира своята UltraLink™ платформа от следващо поколение, която е специално проектирана за най-взискателните 5G backhaul приложения, предлагайки капацитет, който достига 30 Gbit/s и използва 2 GHz канал. В допълнение се разраства и продуктовата гама на Intracom Telecom WiBAS™ PtMP, като към нея се добавят две нови решения. Първото е съвсем ново допълнение – micro-BS WiBAS™, работещо в честотната лента 28 GHz и предоставящо съвременна IP свързаност за мрежи с фиксиран безжичен достъп (FWA). Второто допълнение е новото автополяризационно издание на WiBAS™-Connect, което е най-компактната и лека микровълнова изцяло външна терминална станция за достъп до жилищни и малки и средни предприятия. Портфолиото се обогатява с OmniBAS™-10P, най-новият модел на OmniBAS™-4P, като последното допълнение на компанията включва напреднали IP/MPLS услуги, предлагани от всички продукти на OmniBAS™, които ги трансформират в серия от интелигентни мрежови продукти.

Развивайки се в областта на Telco Software, компанията ще демонстрира нови възможности на своята виртуална Wi-Fi платформа за услуги, която позволява на доставчиците на комуникационни услуги (CSP) да споделят физически ресурси, като че ли всеки един от тях е единственият им собственик. Платформата има възможност да реализира няколко иновативни възможности за употреба, като Wi-Fi роуминг и Smart City Wi-Fi услуги, които се предлагат сигурно или чрез локално, или чрез облачно базирано внедряване, в рамките на концепцията платформата-като-услуга. В допълнение, Intracom Telecom ще демонстрира колекция от приложения от следващо поколение, използващи AI, които революционизират начина, по който CSPs & Enterprises извличат безпрецедентни действия от своите мрежи и операции.

И накрая, от сектора „Умни градове“ (Smart Cities) ще бъде показана унифицираната платформа за управление на интернет на нещата – uiTOP™, която ще създаде единна среда за усъвършенствано интелигентно управление и контрол в множество вертикални домейни. Платформата има за цел да обезпечи IoT приложенията, които се фокусират върху инфраструктурата на умните градове, като осветление, паркинг, управление на отпадъците и интелигентна среда, както и енергетика и комунални услуги, транспорт и логистика.

Може да разгледате основните предложения на Intracom Telecom на MWC Barcelona 2019 тук: www.intracom-telecom.com/misc/mwc19/
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ