Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Дискордиа с отличие „True Leaders“

M3 Communications Group, Inc.


6 декември 2018 г.

6 декември 2018 г., София. Дискордиа, една от най-бързо развиващите се транспортно-логистични компании в Европа, получи престижното отличие „True Leaders“. Наградата се връчва на компании лидери в своята сфера на дейност, които бележат значими бизнес постижения. Отличените български компании отговарят едновременно на няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличаване на персонала и кредитна стабилност. Инициативата се организира от ICAP България, част от ICAP Group.

Дискордиа бе отличена като най-добрата компания в България в сектор „Транспорт, складиране, спедиция“. Наградата бе връчена на стилна церемония в Rainbow Plaza в София, на която присъстваха десетки представители на българския бизнес. Приза от името на компанията получи Калин Петров, зам.–изпълнителен директор и председател на Борда на директорите.

„За нас наградата „True Leaders“ е ярко признание за огромната мотивация и последователните усилия, с които разгръщаме бизнеса си и благодарение на които растем стабилно и с бързи темпове. Плановете ни за бъдещето са още по-смели, като ще продължаваме да поддържаме високо ниво на работа и отлично качество на предоставяните услуги“, сподели по време на церемонията Калин Петров.

През последните 5 години Дискордиа бележи впечатляващ ръст и се нарежда сред водещите компании в транспортно–логистичната сфера както в България, така и в Европа, благодарение на своя иновативен бизнес модел. Основните ключови фактори за развитието на компанията и постигането на устойчиви резултати са десетките иновативни решения, постоянната оптимизация на работните процеси и инвестициите в най-новите технологии и опазващи околната среда превозни средства.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ