Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Минерални бани участва за Третите годишни награди в туризма

PR Sales


5 декември 2018 г.

Община Минерални бани участва в четири категории за Третите годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма. Община на 2018 г. за балнео и спа е първата от категориите. В тази категория са номинирани общо 4 общини. Останалите три са Велинград, Сандански и Сапарева баня. Втората номинация е за Туристическа атракция / обект, където община Минерални бани е представена от Терариума. В тази категория със свои обекти се състезават общо 22 общини.
Третата номинация с която Минерални бани влезе в надпреварата е Фестивалът „С хоро на гроздобер” в категорията Духът на България. Минерални бани е номинирана и в категорията Община за културно-исторически туризъм, където се надпреварва с общините Ардино, Велики Преслав, Дряново, Копривщица, Сапарева баня, Петрич, Пловдив, Самоков и Стара Загора.
Днес е последния ден на онлайн гласуването, което ще определи победителите в третите Годишни награди в туризма, връчвани от Министерството на туризма.
Всеки участник може да се включи в надпреварата с едно свое предложение в рамките на всяка категория. За Минерални бани все още можете да гласувате директно от тук:
https://tourismawards.bg/cat/spa-destinacia/
https://tourismawards.bg/cat/kulturno-istoricheski-turizm/#toggle-id-5
https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ