Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

RXF MMA – на живо по FightBox HD от Брашов, Румъния

M3 Communications Group, Inc.


19 ноември 2018 г.

19 ноември 2018 г., София. Днес, на 19 ноември, зрителите на FightBox HD ще имат възможността да проследят зрелищния спортен турнир – RFX MMA. От 22:00 ч. на живо от Брашов, Румъния, FightBox HD ще предава вълнуващите битки, част от шампионата.

RXF MMA ще предостави на зрителите един невероятен спектакъл на смесените бойни изкуства. В основното състезание на ринга ще се срещнат непобедимият Никола (Нику) Негумерану, който ще защитава титлата си срещу англичанина Даниел Конеке. Нику е побеждавал всеки един от опонентите си в рамките на два кръга, но все още не се е изправял в битка с ветерани като Конеке. Даниел Конеке е участвал в RXF преди, като при последното си представяне спечели още през първия рунд. В леката категория на състезанието канадската звезда Кайл Нелсън се завръща, за да се изправи в сблъсък с Мортеза Резайе от Иран. И двамата бойци имат само по една загуба в кариерата си и ще предоставят на зрителите интересен и оспорван двубой.

Пълната програма на събитието може да намерите по-долу:

Основен двубой:

Никола Негумерану (Румъния) срещу Даниел Конеке (Англия)

Допълнителни двубои:

Кайл Нелсън (Канада) срещу Мортеза Резайе (Иран)
Реза Разави (Иран) срещу Габе Сагман (Канада)
Амин Ник Ейн Копей (Иран) срещу Мариника Беженару (Румъния)
Андрей Васинка (Румъния) срещу Лорентин Калугару (Румъния)
Даниел Стинг (Румъния) срещу Идеа Лезар (Франция)
Александру Мезе (Румъния) срещу Мариус Селару (Румъния)

RXF е най-добрата продукция за смесени бойни изкуства в Румъния, известна с това, че излъчва най-добрия MMA спортист в страната. Воден от легендарния румънски боец Александру Лунгу, турнирът е популярен със своите оспорвани битки, изпълнени с адреналин и трудни удари, а FightBox HD е асоцииран с излъчването на тази поредица.

Освен на живо по FightBox HD, събитието ще може да бъде проследено и онлайн от абонати на FilmBox Live на www.filmboxlive.com
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ