Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Ути Бъчваров ще готви за клиентите на Kaufland в София

Ей Ем Ай Къмюникейшънс


13 ноември 2018 г.

На 15 ноември, четвъртък, клиентите на Kaufland в София ще имат възможността лично да опитат вкусните изкушения на един от най-популярните и обичани кулинари у нас – Ути Бъчваров. Бързо, лесно и вкусно Ути, заедно със своя екип, ще готви за всички от 17:00 до 19:00 часа на паркинга на хипермаркета в столичния квартал Дружба на ул. „Хайделберг“ 1.

Събитието е част от съвместна кампания на Kaufland и международната компания за кухненски аксесоари Bergner. От 29 октомври до 31 декември търговската верига предлага ексклузивно около 20 различни вида съдове за готвене от висококачествената серия Vita. Потребителите могат да закупят всеки един от продуктите със 70% намаление от редовната му цена след представяне на необходимия брой промоционални точки, които могат да получат при всяко пазаруване в хипермаркети Kaufland в цялата страна. За всеки 10 лева от стойността на покупката се полага една промоционална точка, като отстъпката се активира при събрани пет.

За да направят потребителите своя информиран избор, по време на събитието Ути ще приготви вкуснотии с разнообразие от продукти на Kaufland, като използва именно промоционалните висококачествени кухненски аксесоари, които се предлагат във всеки от хипермаркетите на веригата в страната. За публиката са предвидени и игри с награди.

Кулинарният мини тур на Ути, Kaufland и Bergner започна в Сливен на 12 ноември и ще продължи към Плевен и Враца, преди да приключи в София на 15 ноември.

Повече за условията на съвместната кампания на Kaufland и Bergner можете да прочетете на специалната секция в сайта на търговската верига.


За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.

За Bergner
„BERGNER" е водеща компания за готварски изделия, основана в Австрия. В продължение на почти 20 години, “BERGNER” предоставя иновативни решения за домакинствата в целия свят, водени от ценностите си за страст, доверие, иновации и професионализъм.
“BERGNER” усъвършенства всекидневието!
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ