Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SoPUBLIC speaking с Митко Симидчиев - 22.11.2018

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


5 ноември 2018 г.

SoPUBLIC speaking е практически семинар за повишаване уменията ни да говорим пред публика. Част от професионалната платформа на SOHO, това събитие се води в уютна обстановка от професионалист с доказан успешен опит.

............................................ ЦЕЛТА ............................................
му е да се завърнем към корените на изкуството на говоренето пред публика, отделяйки човека от мултимедията. Да се посветим в тайните на това майсторство, като се научим да сме самодостатъчни, застанали пред аудитория.

............................................. ЗАЩОТО ............................................
в днешно време човек се сблъсква с презентации зад всеки ъгъл. PowerPoint и други сходни софтуери дотолкова са се сраснали с идеята за презентация, че е много трудно да си представим как един човек, без екран зад себе си, може да ангажира вниманието ни.

........................................ ЛЕКТОРЪТ НИ ........................................
Димитър Симидчиев е завършил университета Фърман в САЩ с двойна специалност психология и риторика. В България той има опит с презентации, обучения и тийм билдинги на компании, студенти и организации от всякакъв тип, както и с точно тази лекция, която сме правили вече, както казахме, толкова мнооого пъти и всяка е очаквано много добра.

.......................................... ОБОБЩЕНО ..........................................
"Очаквайте неочаквано добър семинар - структуриран, позитивен, в темпо, практически ориентиран, подходящ за начинаещи в говоренето пред хора." - Правили сме вече около 15 издания на семинара и това е цитат от вече посетилите го, който много точно описва "за какво иде реч".

................................. ВХОД И ЗАПИСВАНЕ .................................
15 лв., като местата са ограничени, така че е необходимо да запазите своето с предварително записване в google формата: https://goo.gl/4MKE8A последвано от заплащане по банков път на СОХО ООД, BG08UNCR70001520576873 или на място всеки работен ден между 09:00 и 19:00.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ