Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

TOMMY HILFIGER ПРЕДСТАВЯ ЗЕНДАЯ - НОВИЯТ ГЛОБАЛЕН ПОСЛАНИК НА МАРКАТА И КОДИЗАЙНЕР В СЪВМЕСТНАТА ИМ КОЛЕКЦИЯ “TOMMYXZENDAYA”

United Partners


17 октомври 2018 г.

Тommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, съобщи, че актрисата Зендая, която наскоро участва в касовите продукции „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ и „Най-великият шоумен“, е новият световен посланик на дамските колекции на TOMMY HILFIGER и ще бъде едно от лицата на глобалната кампания на марката през пролетта на 2019 година. Зендая ще работи с американския дизайнер при създаването на съвместната им капсулна колекция TommyXZendaya.
Партньорството отбелязва нестихващия стремеж на бранда, насочен към сътрудничество с известни личности, които споделят духа на марката, желанието за нарушаване на установените гранции и отбелязването на разнообразието във всеки негов аспект.

"Обичам да си сътруднича с хора, които се стремят да сбъднат мечтите си и които вдъхновяват следващото поколение да направи същото. Зендая се превърна в световна икона, използвайки модата, за да изрази себе си по смел и вдъхновяващ начин, като същевременно винаги остана вярна на себе си. Нашата съвместна касулна колекция ще комбинира нейния еклектичен стил с американския дух на марката." споделя Томи Хилфигър

"Модата представлява много повече от това просто да носиш готини дрехи. Тя е начин да изразим себе си и своята индивидуалност, което е проява на изключителна сила. Ето защо се гордея, че си партнирам с Томи Хилфигер", споделя Зендая.

Наследството на марката TOMMY HILFIGER е тясно свързано със сътрудничеството й с иконите на поп-културата в сферите на модата, музиката, изкуството и развлеченията. През 90-те години Томи Хилфигър е един от първите дизайнери, които умело свързват модата и известните личности. Той става пионер в индустрията, обличайки знаменитости като Aaliyah, Марк Ронсън и Usher и привличайки в рекламните си кампании музиканти като Дейвид Бауи и Бионсе. Най-скорошните му сътрудничества са със световния супермодел Джиджи Хадид и с четирикратния световен шампион във Формула 1, Люис Хамилтън, с когото заедно създадоха колекцията TommyXLewis за есен 2018.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ