Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Президентът и Главен технически директор на LG Electronics с реч на CES 2019

All Channels Communication Group


17 октомври 2018 г.

Президентът и главен технически директор на LG Electronics, д-р И.П. Парк, ще ще предложи нови перспективи за осигуряване на решения с изкуствен интелект за ежедневието на потребителите на предстоящия CES ® 2019. Събитието ще се състои в на 7 януари, понеделник, в 18:30 ч. MGM Park Theater в Лас Вегас, Невада, САЩ.

В първата реч на LG на CES д-р Парк ще представи „Изкуствен интелект за още по-добър живот“ и ще предложи нови перспективи за това как изкуственият интелект (AI) ще промени живота на потребителите, базирайки се на трите основни стълба на изкуствения интелект: развитие, свързаност и отвореност. Той ще обърне внимание на това как иновативните технологии за изкуствен интелект ще подобрят потребителското преживяване в техния дом, при пътуване и в офиса. Предвиждайки как AI ще повлияе на всеки аспект от живота ни, д-р Парк ще обясни как LG, който се трансформира от компания за производство на продукти в лайфстайл иноватор – се превръща в пионер в подобни разработки.

Като президент и главен технически директор на LG Electronics, д-р Парк е в основата на иновациите в сферата на изкуствения интелект като основен двигател на растежа на компанията. С повече от 30 години научно-изследователски опит в областта на потребителската електроника, автомобилната роботика, телекомуникациите и софтуерната индустрия, той е признат за един от най-добрите световни главни технически директори, заради научно-изследователската си дейност, която комбинира традиционни технологии, ориентирани към хардуера, с показателни софтуерни технологии.

"CES 2019 се очаква да отбележи преломен момент в разработването и прилагането на изкуствен интелект в ежедневните продукти и услуги", заяви д-р Парк. "Нашата стратегия в LG е да надминем очакванията, да обогатим ежедневието на потребителите с приложения, насочени към по-добрия начин на живот - концепции, които планирам да разясня на сцената на CES".

Гари Шапиро, президент и главен изпълнителен директор на Consumer Technology Association (CTA), заяви: " LG е световен първенец в тази революция на изкуствения интелект, която ще окаже въздействие върху почти всички големи индустрии - от технологиите до здравеопазването, селското стопанство, транспорта, инженерството и много други. Развълнувани сме да посрещнем на сцената на CES 2019 д-р Парк, който ще изнесе първата реч на LG в историята на събитието. Очакваме с нетърпение да чуем идеите му за бъдещето на изкуствения интелект, което и в момента коренно променя нашите домове, предприятия и общности."

CES 2019 ще представи променящи живота технологии от 4500 компании в 20 продуктови категории, които предлагат решения, преобръщащи начина, по който живеем и работим. Събитието предоставя достъп до най-новите трансформиращи технологии като 5G връзка, изкуствен интелект, добавена и виртуална реалност, умен дом, умен град, спорт, машинна интлигентност и други.

Иновативните продукти и услуги на LG ще бъдат представени на CES 2019 от 8 до 11 януари 2019 г. по време на CES Tech East в Las Vegas Convention Center (LVCC), Central Hall, щанд #11100.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ