Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Броени дни до най-вкусното събитие тази есен Мood for food Street Fest

All Channels Communication Group


12 септември 2018 г.

Mood for Food Street Fest се задава и само след броени дни Пловдив ще се превърне в най-подходящата дестинация за всички любители на вкусната храна. Фестивалът поставя храната в центъра, но същевременно вярва, че около храната трябва да има всичко, за да се насладят всички сетива. За тази цел организаторите са предвидили богата програма с купища изненади на място, сред които escape room, качествена музика, дегустации, уъркшопи и, разбира се, неустоимо вкусни кулинарни изкушения.

Лекции
В рамките на фестивала ще имате възможност да се срещнете с истински експерти в няколко различни области и да почерпите вдъхновение от полезните лекции, които са подготвили.

- Албена Тонкин, основател на проекта „Здравей!“ – Как да запазим себе си.
- Лора Аспарухова – Как да оптимизираме времето си, така че да приготвяме вкусна храна, да тренираме и да водим здравословен начин на живот, без да нарушаваме ежедневните си задачи.
- Яна Данаилова – Храната като превенция! Да съхраним здравето си със силата на добрата храна!
- Гергана Радович – Как да преодолеете основните причини за недоспиването.
- Десислава Славчева – Подправките на живота: магията във вашия дом.
- Юли Тонкин – Мотивация – как да репрограмираме мозъка си за положително мислене.

Уъркшопи
Mood for Food предлага и интересни уъркшопи, които обхващат както кулинарията, така и съвсем различни сфери.

- Яна Петрова от Salted Figs – Кът по food фотография
- Даниела Танева – Магията на квасения хляб
- Десислава Славчева – Овкуси живота си – направи си авторски микс подправки за любимо ястие
- Маргарита Соколова – Мандали от прежда – терапевтично творчество за деца и възрастни; Плетене на LOOM – най-бързият начин да изплетем шапка и шал
- Мирела Йорданова – Фалун Дафа: работилничка за лотоси

Live cooking
По време на феста доказани шеф-готвачи ще приготвят на живо любимите си рецепти, ще покажат готварските си трикове и ще се запознаят с посетителите на фестивала.
- Павел Павлов – един от най-успешните ни готвачи зад граница ще се докаже на българска сцена. Учил в Холандия, готвил в Калифорния, доказвал се в Норвегия, шеф Павлов е открил за себе си, че всъщност сладкото е солта на живота. Кулинарните си произведения той споделя и в своето предаване по 24kitchen – „Нещо сладко с Павел Павлов“.
- Men in the Kitchen – един от участниците в последния сезон на Masterchef ще изуми с уникално вкусно ястие. Кой ще бъде той, разберете на Mood for Food.
- Радостин Кирязов – от години Радо печели призови места по различни състезания за правене на пица. През 2017 година е първият чуждестранен готвач, който е поканен на форума Italian cuisine in the world, а днес той е пица технолог и консултант, а вие със сигурност не можете да познаете какво ще покаже по време на Mood for Food.
- Веселин Калев – всичко за тънкостите при приготвяне на сьомга ще разберете от не кой да е, а от един от основните готвачи в немски ресторант със звезда Мишлен.
- Владимир Тодоров – носител на златен медал на ACF Culinary Competition Baltimore Chapter, титлата „Готвач на България“, а талантът му е признат не само в България, но и в Холандия, Белгия и САЩ.


Богатата програма на фестивала ще предложи по нещо за всеки с разнообразието си от активности. А сред кулинарните изкушения, на които ще могат да се насладят посетителите има всичко – от сочни бургери, през традиционна италианска пица, до гофрети с белгийски шоколад. От здравословна храна до не толкова здравословна, фестивалът ще предложи по нещо за всеки вкус.

Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриете на https://moodforfood.bg/.

Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ