Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Новият Samsung Galaxy Tab S4 ти помага да правиш повече, независимо къде си

Proximity


6 август 2018 г.

София – 02 август, 2018 – Samsung Electronics представи Samsung Galaxy Tab S4, нов Android 2-в-1 таблет, предназначен за хората, които искат да правят повече, докато са в движение – независимо дали са в офиса, вкъщи или някъде другаде. Samsung Galaxy Tab S4 ти помага да работиш по-ефективно, като поддържаш работата си на най-високо ниво. В комбинация с модерен дизайн, впечатляващ дисплей, четири високоговорителя и подобрени функции за забавление, Samsung Galaxy Tab S4 е перфектен за потребителите, които се нуждаят от устройство, преносимо като таблет и функционално като лаптоп.
„В Samsung вярваме, че таблетите играят все по-важна роля в улесняването на живота и подобряването на мобилното изживяване за всички“, каза Ди Джей Кох, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics. „Galaxy Tab S4 е премиум таблет, оборудван със Samsung DeX, който помага на потребителите да са по-продуктивни, където и да отидат. Очакваме с нетърпение да осигурим на нашите клиенти усещане за свободно време и комфорт, знаейки, че това ново допълнение към нашата екосистема от свързани устройства ще спомогне за това."
Продуктивност със Samsung DeX и S Pen
С Galaxy Tab S4 Samsung интегрира Samsung DeX на таблет за първи път. При свързване с клавиатурата Book Cover (продава се отделно) или при стартиране от бързия панел, Galaxy Tab S4 пуска Samsung DeX, давайки възможност на потребителите да преминат от Android интерфейс към компютърен. Със Samsung DeX можете да отваряте своите приложения за Android в няколко прозореца в стил „десктоп“, включително и Microsoft Office пакета, и да ги преоразмерите, когато е необходимо. Така ще можете да споделяте съдържание от едно приложение в друго и да използвате клавишни комбинации и команди за по-добра ефективност.
Ако е необходим по-голям екран, има опция за използване на Samsung DeX на външен монитор със съвместим HDMI към USB-C мултипорт адаптер (не е включен в комплекта). Когато е свързан, Galaxy Tab S4 може да служи като таблет за рисуване или скициране, а новото през тази година е, че Galaxy Tab S4 може да продължи да работи като напълно функционален Android таблет, давайки на потребителите два екрана за изпълнение на задачи.
Независимо дали сте в офиса, вкъщи или в движение, Galaxy Tab S4 Ви придружава цял ден с батерия от 7 300 mAh, която осигурява до 16 часа възпроизвеждане на видео . Освен това със Samsung Knox, платформата за защита на мобилните телефони на Samsung, клиентите и фирмите могат да си гарантират, че информацията им е защитена на няколко нива на устройството. ИТ мениджърите могат също така да адаптират интерфейса в съответствие с бизнес нуждите им.
S Pen на Samsung идва заедно с Galaxy Tab S4. Той предлага на потребителите чудесен начин да изразят своята креативност и да общуват. С него могат да си водят бележки в движение чрез функцията Screen-Off Memo, както и да навигират, превеждат и организират бележки чрез Samsung Notes, дори да изпращат персонализирани текстове чрез Samsung Live Message.
Екран за всяка работа или филм
По-лесно е да направите повече, когато имате правилния екран. Дори и най-натоварените професионалисти намират време да играят мобилни игри или да гледат филм. Сега можете да се насладите на по-реално изживяване на устройство, което можете да вземете навсякъде с вас. Макар и с подобен размер на Galaxy Tab S3, Galaxy Tab S4 има по-тесни рамки, за да се побере по-големият 10.5 инчов AMOLED дисплей със съотношение на екрана 16:10 и с резолюция от 2560х1600 пиксела. Когато става дума за аудио, Galaxy Tab S4 идва с четири високоговорителя, настроени от AKG и звуковата технология Dolby Atmos®, която вдъхва живот чрез движещо се аудио, което звучи отвсякъде. С Dolby Atmos® Galaxy Tab S4 поддържа по-отчетлив диалог, обгръщащи звукови полета, максимална сила на звука, без изкривяване и постоянна сила на възпроизвеждане.
Подобрено свързване, което улеснява живота Ви
Galaxy Tab S4 също така разполага с нови и подобрени възможности, предназначени да управляват свързаните с Вас устройства. Samsung Flow позволява на потребителите лесно да управляват всичките си устройства, като свързват и прехвърлят безпроблемно файлове, задачи и известия. Приложението SmartThings на Galaxy Tab S4 улеснява мониторинга и контрола на умните домашни устройства директно от таблета. В допълнение, Daily Board на Galaxy Tab S4 Ви позволява да преглеждате любимите си снимки и ежедневна информация, като прогнозата за времето, календара и часа, от едно лесно достъпно място.

За да откриете повече информация за Galaxy Tab S4, моля, посетете:
https://www.samsung.com/bg/tablets/galaxy-tabs4-smt835/

 
Samsung Galaxy Tab S4 Product Specifications

DISPLAY 10.5” WQXGA (2560×1600) sAMOLED
CHIPSET Qualcomm® Snapdragon™ 835 Octa Core (2.35GHz + 1.9GHz)
LTE SUPPORT LTE Cat.16 DLCA, 4X4 MIMO
MEMORY / STORAGE 4GB + 64GB / 256GB, microSD up to 400GB
CAMERA 13MP AF + 8.0MP, Flash
PORT USB3.1 (Type C), POGO
SENSORS Accelerometer, Compass, Gyroscope, RGB, Proximity, Iris Scanner, Hall Sensor
WIRELESS CONNECTIVITY Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, MIMO, Wi-Fi Direct, Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, BEIDOU, GALILEO
DIMENSION, WEIGHT 249.3 x 164.3 x 7.1mm
482g (Wi-Fi) / 483g (LTE)
BATTERY 7,300mAh, Fast Charging
OS/UPGRADE Android 8.1
ACCESSORIES S Pen (included)
VIDEO Recording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps
Playback: UHD 4K (3840×2160) @ 60fps
AUDIO 4 speakers tuned by AKG, Dolby Atmos®

*Всички функционалности, характеристики, спецификации и продуктова информация, описани в този документ, включително, но не ограничаващи се само до предимствата, компонентите, представянето, наличността, и възможностите на продукта, са предмет на промяна, без да е нужно за това предварително оповестяване.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ