Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SBTech България избра световния шампион по самбо Марко Косев да ръководи тренировъчна програма за служителите си

Ей Ем Ай Къмюникейшънс


12 юли 2018 г.

Над 500 специалисти от компанията получават достъп до уникални фитнес програми, базирани на бойни изкуства

Световният лидер в разработването на софтуер за спортни залагания в регулирания iGaming сектор – SBTech и 5-кратният световен шампион по самбо Марко Косев обединиха усилията си, за да осигурят на повече от 500 служители в България уникална фитнес програма, базирана на бойни изкуства.
Ежедневните тренировки са най-новата възможност сред вече съществуващите придобивки за здравословен начин на живот, предоставяни от SBTech, като карта за спорт и допълнително здравно осигуряване. Инициативата илюстрира ангажимента на компанията да инвестира в хората си и е израз на признателност за постиженията на всички екипи.

Само през 2017 г. компанията спечели шест престижни международни отличия, а неотдавна получи за трета поредна година наградата за най-добър софтуер за залагания в реално време Best In-Play Betting Software, EGR B2B Awards.
Поддържането на добра спортна форма е от голямо значение за служителите на SBTech и много от тях спортуват активно, затова компанията превръща активния начин на живот и спортните успехи в свой приоритет. Програмата е част и от ангажимента на SBTech да подкрепя бивши професионални спортисти и да ги интегрира в нова работна среда.
Марко Косев, който печели златни медали от Световните първенства по самбо през 2009, 2010, 2011, 2013 и 2015 г., се присъедини към компанията през юни 2018 г. Той е разработил уникална фитнес програма и ще води всяка сутрин тренировки, които съчетават и елементи от бойни изкуства.
„Ние вярваме, че професионалните спортисти притежават много качества, които ги правят подходящи за нашата компания и индустрия. Това ще ни помогне да постигнем още по-добри резултати, сподели Ричард Картър, главен изпълнителен директор на SBTech. Убедени сме, че високите постижения в спорта и бизнеса са от ключово значение за успеха. Тази инициатива илюстрира нашата готовност да подкрепим бившите професионални спортисти и да им осигурим нови възможности.“
„За мен е удоволствие да ръководя специалната фитнес програма за служителите на SBTech. Убедих се, че компанията напълно се ангажира с подобряването на физическото състояние на хората си. За да им помогна да влязат във форма и да се чувстват по-добре, използвам познанията си от самбото. Очаквам да продължим този проект в дългосрочен план“, заяви Марко Косев.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ