Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

БНТ ще излъчи два концерта от Етнофестивала в Минерални бани

PReporters


13 юни 2018 г.

Очаквайте на 17 юни и 24 юни от 13,30 ч. по БНТ двете части на концерта от избрани изпълнения от двата фестивални дни на 18-я международен детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа”, който се проведе в Минерални бани.
В мащабната проява участваха близо 2 000 деца от България, Македония, Молдова, Полша, Русия, Сърбия и Турция. Организатори на проявата са КНСБ и Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов”, със съдействието на община Минерални бани. Международният детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа” е посветен на най-хубавия детски празник, 1 юни – Международен ден на детето.
В проявата взеха участие 80 групови и 35 индивидуални изпълнителя от 15 области и 38 населени места от територията на цяла България, както и 15 чуждестранни групи. Китайската култура и традиции докосваме чрез изпълненията на участници от Българо-китайски образователен център „Панда” – гр. София. Представени са близо 90 училища, читалища, ОДК, ОДЗ, центрове и школи от България и чужбина.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ