Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SOHO представя SoADVENTUROUS: Langjokull - уроци и истории от Субарктика на 27.06.2018 от 19:00

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


11 юни 2018 г.

Естествено продължение на интереса ви към събитията на приключенска тематика под покрива на зелената къща на SOHO е да ги обединим под една линия - "SoADVENTUROUS" и да зачестят. Този път заедно с Big Ice Expeditions ще ви представим един много различен поглед към Исландия.

Далеч от палитрата гейзери, вулкани, зелено-черни полета от лава и галещите окото разноцветни почви на Fjallabaki, заедно с Ива Русева и Бранислав Бранков ще се пренесем в една суб-арктическа пустош, където над всичко властват бурите, ветровете и старите викингски богове. Двамата приключенци ще ни разкажат историята на една експедиция в най-коравото исландско време, когато шансовете за успех клонят към точката на замръзване. Специално внимание ще отделят на подготовката като неспирно еволюиращ процес и взимането на трудни решения в опасни ситуации.
Ще споделим заедно предизвикателствата, рисковете и несигурността - цялата скала от емоции на това пътуване и ще се запознаем с нови дълбини на съзнанието и силата на човешкия дух.

ГОСТИ
- Ива Русева - Предимно и най-вече пътешественик, но в никакъв случай не от обикновените. Обиколките ѝ са винаги на стоп, на палатка и ако е възможно ще се озове на най-затънтеното място на света. Вторият ѝ дом е Амбарица, където се крие от тълпите и ежедневието.
"Когато съм на кръстопът, отивам в планината. Само там чувам себе си."

- Бранислав Бранков - Живее и диша, благодарение на Планината и небето. Той е планински водач и скайдайвинг инструктор, а понякога и ски учител, и алпинист.
От десет години е отдаден на усъвършенстването на уменията, свързани с прекараването на все повече време в планината, във всякакви условия. Обича да е горе, когато е по-празно от тълпи и когато може да остане насаме в своя си храм сред висините. Неговите пътувания са характерни най-вече с отдалеченост, трудност и със студ. През последните 2 години е фокусиран изцяло върху мечтите си за експедиции сред най-големите, технични и трудни ледени полета на планетата. Повече можете да научите на www.facebook.com/BranPhotographyGuiding/ и www.facebook.com/MountainTalkBG/

Вход: 7лв.
Форма за записване: https://goo.gl/forms/tEioGa3FxTT7oXiF2

ОРГАНИЗАТОРИ:
* SOHO Sofia: Aрт коуъркинг пространство с уютна атмосфера, богата програма от събития и общност от сходно мислещи професионалисти от креативния сектор. Разположено в триетажна зелена къща с градина в иделния център на София, главната му мисия е да насърчава творчеството и обмена между обитателите си. Сред работните места и зали за събития са вплетени художествена галерия, школа за балет и йога, появяват се тематични базари, поставят се театрални пиеси, изпълняват се майсторски добри концерти и се подпомагат социално значими каузи.

** Big Ice Expeditions: Български автономни експедиции по ледените шапки из целия свят. Стремеж и начин да надминем себе си, и да мотивираме хората да се движат и да преследват своите мечти с всички сили и с голямата страст, характерна само за наистина живите!
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ