Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

В Минерални бани набират приемни родители

PR Sales


16 май 2018 г.

В Минерални бани набират приемни родители. Община Минерални бани в качеството си на община – доставчик на социална услуга „Приемна грижа“ и партньор на Агенция за социално подпомагане, която е конкретен бенефициент по проект „Приеми ме 2015”, стартира кампания за набиране на нови кандидат приемни родители за отглеждане на деца в риск на граждански договор, съобразно нуждите на община Минерални бани по проект „Приеми ме 2015“. Търсят се три двойки приемни родители, които желаят да отглеждат деца от 0 до 3 години и една двойка приемни родители за отглеждане на деца от 3 до 6 години.
За да кандидатстваш за приемен родител по проект „Приеми ме 2015“ е необходимо да се изготвят документи. Това е отговорно решение. Точно поради тази причина при набирането на приемни родители, ние Областният екип по приемна грижа, осигуряваме информация относно приемната грижа и децата, които се нуждаят от нея, за да Ви помогнем да прецените дали това е подходящ избор за Вас и Вашето семейство.
Информация ще получите в офиса на Областен екип по приемна грижа, с адрес: ул. „Цар Освободител“ №2, ет.2, офис 2, телефон за връзка: 0882520012
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ