Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Един различен концерт на Мюзик Плей

Мюзик Плей България


6 февруари 2018 г.

Дата: 7 февруари 2018 г. (сряда)
Час: 19:00 часа
Място: зала “Славейков”, Френски институт в България (пл. Славейков №3, София)
Вход: по желание

Музикална къща “Мюзик Плей” Ви кани на “Един различен концерт”, който ще се проведе на 7 февруари 2018 г. от 19:00 ч. в зала “Славейков” на Френски институт в България (София, пл. Славейков 3). В него ще участват Ирина Първанова, Кирил Павлов, Николай Гетов, Марта Ляскова, Милена Великова, Павел Генов, Петя Цветанова, Сребрина Минева, Юлия Георгиева. В музикалната програма ще прозвучат произведения за пиано, цигулка, арфа, китара от Н. Паганини, Ц. Франк, Г. Форе, Ж. Масне, В.А. Моцарт, К. Дебюси.

“Мюзик Плей” е културната организация, която се стреми да предава на малки и големи любов към музиката. Чрез разнообразни музикални дейности тя дава възможност на повече деца да се докоснат до истинските музикални инструменти и да развиват своя музикален талант. За своите ученици “Мюзик Плей” организира специални концерти, в които те изразяват себе си чрез музиката. Но този път концертът е различен, защото е благотворителен.

Преди година Мюзик Плей създаде кампания за закупуване на музикални инструменти за своите ученици и преподаватели с желанието да даде възможност на повече деца да се докоснат до магичния и емоционален свят на музиката. “Един различен концерт на Мюзик Плей” е покана да опознаете музикалния свят на Мюзик Плей и да подкрепите кампанията за закупуване на музикални инструменти.

Концертът се осъществява с любезното съдействие на Френски институт в България.

Facebook събитие на концерта: https://www.facebook.com/events/139473770063037/
Интернет страница на Мюзик Плей: http://musicplay.eu/

***
За Мюзик Плей България
Мюзик Плей България е културна организация, която създава здравословна културно-музикална среда за децата и подрастващите. Дейностите, чрез които екипът на Мюзик Плей осъществява поставените цели са: Музикално училище за деца, индивидуални музикални уроци по различни музикални инструменти, Арт Ваканция на Витоша, Лятно музикално училище.

Екипът от преподаватели насочва всяко дете в посока на неговото личностно развитие, обогатявайки сетивността и музикалното му възприятие. Част от програмата на учениците е участието им в различни концерти и събития под името “От деца за деца”, в които те изразяват себе си чрез музиката.

Мюзик Плей организира разнообразни безплатни музикални ателиета за деца и възрастни като начин за популяризиране на музикалната култура и със стремеж да се предаде на децата любовта към музиката. Поставяйки ги в атмосферата на най-силно въздействащото на емоциите изкуство, по най-деликатен начин се помага за формирането на техния характер.

Заповядайте на интернет страницата – http://musicplay.eu/, и Facebook страницата - на Мюзик Плей – https://www.facebook.com/BulgariaMusicPlay/.

***
За Френски институт в България
Френски институт за културно, образователно, университетско и научно сътрудничество в България
Френският Институт в България е сред 96-те учреждения на Френската държава в целия свят, чиято дейност се вписва в рамките на неофициалната дипломация, под управлението на Посолството на Франция.

Френският Институт в България подпомага за влиянието на Франция в чужбина чрез един засилен диалог с чуждестранните култури и чрез подход на изслушване и партньорство. Институцията разполага с финансова автономия и оперира в различни сектори на сътрудничество: култура и изкуства, науки и университети, език и образование както и институционално сътрудничество.

В културния сектор, Институтът има за цел да разпространява съвремнни форми на творчество в техните различни форми, да спомага за разпространението на влиянието на френската култура и да осъществява културното многообразие в различни сектори: културно наследство, литературни форми, креативни индустрии, кино, фотография и други.

Заповядайте на интернет страницата – http://institutfrancais.bg/, и Facebook страницата – на Френски институт в България – https://www.facebook.com/InstitutFrancaisdeBulgarie.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ