Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

SOHO представя SoGAMIFICATION - въвеждащ семинар с водещ Митко Симидчиев на 18.01.18 от 19:00ч.

SOHO - Sofia Holistic Coworking Company


2 януари 2018 г.

Както повечето бозайници*, вероятно и вие обичате да играете и да се забавлявате, да се състезавате и побеждавате. Но дали като пораснал вече индивид, затрупан от работни задачи, си оставяте време за това, или вече всичко е прекалено сериозно и няма място за игри?
След всичките "революции" в промишлеността това, че компаниите заимстват все повече от игралната индустрия, било то, за да мотивират служителите си да работят по-ефективно, както и да ангажират настоящите си клиенти и привличат нови, може да бъде окачествено като скромна "еволюция". Тази тенденция - да се „игровизира”, цели да вземе основните характеристики на игрите като забавление, действие, прозрачност, дизайн и предизвикателство и да ги приложи към реални цели, а не просто за развлечение. Последните няколко години моделът на "gamification", или игровизация, се превърна в една от водещите маркетинг тематики в цял свят. Разбира се, тя се използва в много други професионални сфери, често без дори това да е осъзнато.
А този семинар ни е за първи път, но сме сигурни, че ще се получи очаквано добре, понеже:
* Целта: му е да се запознаем с похватите за постигане на дадени цели, предлагани от този метод, като разберем какво превръща една активност в игра, кои са елементите на игрите, които могат да се прилагат извън тях и как това се прави. Ще има добри практики/примери, вкл. и лоши такива, които да избягваме.
* Защото: в днешно време се сблъскваме със скучни дейности на всеки ъгъл, а прилагането на онези принципи от игрите, които ги превръщат в ангажиращи, интересни и забавни, ни кара да откликваме далеч по-добре и води до по-ефективни дейности, независимо дали говорим за работа, мотивация за трениране или учене.
* Лекторът ни: Димитър Симидчиев ви е познат по линия на Ораторско майсторство и SoSTORYTELLING. Завършил е университета Фърман в САЩ с двойна специалност психология и риторика. В България има опит с презентации, обучения и тийм билдинги на компании, студенти и организации от всякакъв тип. Това, което не знаете за него е, че е и гейм дизайнер в Юбисофт София, както и запален геймър на всякакви видове игри.
* Вход: 10 лв., който се заплаща на място.

Форма за записване: https://goo.gl/mjaZQh
Линк към ФБ: https://goo.gl/D8Cuk7


*Умишлено избрахме "бозайник", а не просто "човек", понеже за съжаление при нас хората желанието за игра често се губи с напредване на възрастта, докато например при делфините (наред с толкова много примери от животинското царство) играта има водеща роля през целия им живот. Нещо, което е пряко свързано и с нивото на интелигентността им :))
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ