Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Как да изберем телевизор за гледане на спортни предавания?

Proximity


6 декември 2017 г.

Спортният сезон започна със срещите от Шампионска лига и ще продължи с култови мачове пред малкия екран. До големия финал на 26 май 2018, всеки вторник и сряда емоциите ще бъдат футболни. През януари 2018 г. започват още редица ключови спортни събития, включително участието на Григор Димитров на Australia Open и родния Sofia Open. Успоредно ще започне и Зимната Олимпиада, която тази година ще се проведе в Южна Корея. Най-сигурният начин да се насладим на уникалното изживяване на спортните емоции с любимите отбори и спортисти, ако не на живо, е пред телевизора. Иновативната категория Samsung QLED предлага на потребителите редица възможности за върхово визуално изживяване у дома.

Картина, която те пренася на терена
Най-важният фактор при избора на телевизор от спортните фенове е качеството на картината. Новата QLED линия предлага драстично подобрена производителност, с точно пресъздаване на цветното пространство DCI-P3 и възможност за възпроизвеждане на 100 процента от обема на цветовете. Това означава, че новите телевизори могат да изразяват всички цветове при различни нива на яркост между 1,500 и 2,000 нита. Благодарение на кристално ясната картина на Samsung QLED гамата, можете да проследите динамичните спортни срещи без притеснение, че ще изпуснете гола на любимия си отбор или печелившия сервиз на Григор.
Това върхово постижение е в резултат на решението на Samsung да използва нов метален Quantum Dot материал, благодарение на който ефикасността на светлината е по-голяма, стабилността на картината е по-добра и е разширена цветова гама. На спортния терен всеки момент е изпълнен с цветове – изумителни, динамични, в движение. Новата технология Quantum Dot представя истинските нюанси с ULTRA HD, като това дава на всяка сцена същия пълен спектър от истински цветове.
Всяко място е перфектното място
В допълнение, новият панел на Samsung QLED телевизорите е с безрамков 360° дизайн с покритие, което намалява отблясъците, така че потребителите да могат да виждат всеки отделен детайл с изключителен контраст. QLED запазва това ниво на представяне независимо къде е седнал зрителя – цветовете и картината запазват постоянно качество от всеки зрителен ъгъл, подобрявайки значително завладяващото изживяване.
Подобрен режим Спорт за по-жива картина
Докато революционното качество на картината на QLED телевизорите е само по себе си достатъчно, за да ви залепи за телевизора, Samsung предлага и режим Спорт за по-голяма оптимизация на изображението и звука. Режимът предлага и редица други функции, включително: заснемане на запис и автоматично повторение на ключови моменти от спортното събитие, забавяне на движението на картината или пък увеличаване. Освен това, новото универсално дистанционно на Samsung ви дава пълен контрол върху функциите на телевизора, предлагайки и гласово управление за по-върхово изживяване.
За повече информация относно новата гама QLED и иновативната Quantum Dot технология, моля посетете http://www.samsung.com/bg/tvs/qled/overview/.

За Samsung Electronics Co. Ltd.
Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи и полупроводници и LED решенията. За да откриете повече, посетете официалния информационен сайт news.samsung.com.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ