Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

TP-Link® представя нов управляем комутатор с 52 порта, предназначен за бизнес цели

SmartPoint Consulting


1 декември 2017 г.

София, България – TP-Link®, водещ световен доставчик на мрежови продукти за крайни потребители и бизнес клиенти, добави нов управляем комутатор към своето портфолио от продукти, предназначени за бизнеса. Новият Gigabit JetStream с L3 управление и 52 порта T3700G-52TQ е предназначен за бизнес цели и осигурява надеждно, сигурно и рентабилно решение за корпоративни, университетски и ISP мрежи, които изискват сложна мрежова инфраструктура.
T3700G-52TQ използва протоколи за маршрутизиране Layer 3, за създаване на мащабируема мрежа, осигурява трансфер на данни до 1408Gbps, високо съкращаване благодарение на технологията True Physical Stacking, която позволява физическо свързване на до 8 устройства и LACP. 10 гигабитовите uplink Ethernet портове позволяват ултра-бърз пренос на данни по много големи и много натоварени мрежови инфраструктури, а преносимият захранващ блок плюс опционалното захранващо устройство увеличават непрекъснатото време за работа на устройството.
T3700G-52TQ се свързва лесно към всяка мрежа и предлага достъп до Интернет чрез съвместна работа със суичове с управление L2. Продуктът може да се използва в NOC (мрежов операционен център), Network BackBone, както и от компании с голям брой служители и висок мрежов трафик.
Комутаторите от серия T3700 осигуряват 3 вида портове за управление извън конзолата: RJ45 конзолни портове, микро-USB конзоли и RJ45 порта за управление извън обхвата. Микро-USB конзолните портове са предназначени за тези лаптопи, които не поддържат интерфейса RS232 (DB9). Клиентите могат да използват USB кабел за управление на комутатори през CLI (интерфейс на командния ред). Портът за управление извън обхвата на RJ45 се използва единствено за уеб мениджмънт, оставяйки RJ45 портовете свободни за предаване на данни.
Функциите PIM-SM / PIM-DM / IGMP улесняват процеса на внедряване на видео, а Micro-USB портът, както и портът за администриране извън обхвата предоставят множество възможности за управление. Освен това, T3700G-52TQ разполага с USB 2.0 порт, който улеснява внасянето на файлове и помага за възстановяване на конфигурациите, представляващи сигурно и рентабилно решение за корпоративни, университетски и ISP мрежи.
За TP-Link
Основана през 1996 г., компанията TP-Link е глобален доставчик на мрежови продукти и аксесоари, които са част от всеки аспект от ежедневието. Според компанията за анализ на пазара IDC, TP-Link е лидер в широколентовия WLAN пазар и CPE * с разпространение в над 120 държави и стотици милиони клиенти по целия свят.
Компанията разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

* Според доклада IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker за Q2 на 2016.

Повече информация за TP-Link може да откриете на сайта http://www.tp-link.bg или като ни последвате във:

Facebook TP-Link България: https://www.facebook.com/TPLinkBulgaria/?fref=ts

YouTube TP-Link България: https://www.youtube.com/channel/UCOGvePVDd-SwtjEf1ZxZQ8w
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ