Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

NATURA BISSE | INHIBIT HIGH DEFINITION TREATMENT

3CON


14 ноември 2017 г.

На 27 ноември от 09.30 часа в София, Резиденция „Анастасия“, жк. Мотописта, ул. Славовица 51E, ще се проведе обучение на Naura Bisse на тема: „Естетика и глобални възможности с терапиите на Natura Bisse Barcelona“

Там ще бъдат представени най-актуалните предложения за терапии и новите продукти като Inhibit High Definition Serum.

За пореден път Natura Bisse революционизира света на красотата с новите си страхотни и ефикасни продукти. Неинвазивно лечение, което съчетава две мощни високоефективни формули – INHIBIT HIGH DEFINITION SERUM и INHIBIT HIGH DEFINITION PATCHES – способни на видимо изглаждане на текстурата на кожата, осигурявайки невероятно подмладяващо действие за озарена и подмладена кожа!

Всяка дама заслужава най-добрата грижа за лицето и кожата си. Natura Bisse намери решение за всички нас, като създаде НАЙ-ЕФЕКТИВНОТО ТРЕТИРАНЕ НА МИМИЧЕСКИТЕ БРЪЧКИ.

INHIBIT HIGH DEFINITION SERUM

Този гениален концентриран серум с повдигащ ефект, предназначен за ежедневна употреба, значително намалява бръчките благодарение на изключителната си SKINFORM MOLECULAR TECHNOLOGY® на Natura Bisse. Всички мечтаем за гладка и стегната кожа и сега това е възможно. Тройната хиалуронова киселина и хидратиращите супер пълнители осигуряват на кожата обем и плътност отвътре. Също така този продукт съдържа стимулиращо и преструктуриращо действие. Коктейлът от 6 ключови фактора на растежа на кожата за регенерация, който включва, е в състояние да реформира текстурата на кожата, като постигат видими резултати при първите няколко приложения.

INHIBIT HIGH DEFINITION PATCHES

Разработени с най-авангардната технология, подкрепени от 13 патента. Тези иновативни трансепидермални пластири съдържат стотици безболезнени микрони, образувани от мощни подмладяващи активни съставки – двойна хиалуронова киселина и контоксиксин – които директно проникват в епидермиса, където действат върху бръчките отвътре, видимо и незабавно подобряват външния вид на кожата.

Най-новите и най-ефикасните попълнения в златната линия на Natura Bisse Barcelona.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ