Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

Глобалната инициатива Startup Weekend отново в Благоевград

All Channels Communication Group


10 ноември 2017 г.

Над 80 млади предприемачи, дизайнери и компютърни експерти ще обменят и разработят идеи в 54-часов бизнес маратон – глобалната инициатива Startup Weekend тази година за четвърти пореден път ще се проведе в Американския университет в Благоевград на 10-12 ноември.
Млади ентусиасти от различни краища на страната ще обединят усилия с цел най-успешно реализиране на иновативна бизнес идея. Участниците ще бъдат разделени в отбори, всеки състоящ се от генератор на идеята, компютърен специалист и графичен дизайнер. В рамките на три дни те ще разработват своята идея с помощта на експерти в различни области. В края на програмата всички идеи ще бъдат представени пред жури от инвеститори и предприемачи, като тази с най-голям потенциал ще бъде отличена с награда!
През последните години са осъществени повече от 8000 бизнес идеи, представени по време на 2900 успешни събития в повече от 150 страни от цял свят.
Startup Weekend е едно от двете големи събития, ежегодно организирани от екипът на StartUP@Blagoevgrad. Второто, а именно годишната конференция с цел стимулиране на предприемаческия дух, ще се проведе през месец март следващата година, като се очаква събитието да събере повече от 200 млади ентусиасти.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ