Място за безплатни прессъобщения
» НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ

„Кралят на тортите“ с нови кулинарни вълшебства в ефира на TLC

All Channels Communication Group


19 октомври 2017 г.

Хитовата поредица „Кралят на тортите“ се завръща в ефира на TLC с нови вълнуващи епизоди. Нови изумителни кулинарни шедьоври, трудни предизвикателства и много щастливи семейни моменти ще пренесат зрителите в света на тортите. Бъди Валастро и екипът му се завръщат и в кухнята става по-горещо от всякога от 22-и октомври, в 21:00 ч. по TLC.
Поредицата проследява световноизвестния пекар Бъди Валастро и неговото семейство, докато те продължават да разширяват „Пекарната на Карло“ – техния успешен семеен бизнес. Сред невероятните сладкарски произведения от сезона ще видим почерпка за рождения ден на сина на Бъди с къща с духове, която трябва да подхожда на призрачната му торта. Рапърът Фат Джо също посещава пекарната, за да поръча торта за новия си хит. Дали Бъди ще може да създаде великолепно златно творение? С наближаването на Хелоуин, Бъди и екипът му ще трябва да сътворят торта в сложната форма на издълбана тиква.
“Без значение къде съм, семейството е универсална ценност“, заяви Бъди Валастро. „Нищо не събира хората заедно по-добре от храната и се надявам, че новите епизоди на „Кралят на тортите“ ще продължават да вдъхновяват хората да пекат и да прекарват време със семействата си.“
Епизодите проследяват и най-далечната поръчка на екипа – до Саудитска Арабия. Бъди и Мауро поемат на пътешествие до Близкия Изток, за да доставят великолепната торта. Но докато пътуват, в пекарната нараства напрежение около едно от най-емблематичните печива.
» РЕГИСТРИРАНИ АГЕНЦИИ
» ЗА РЕГИСТРИРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ